HomeLife & StyleΞεσπά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη στο facebook

Ξεσπά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη στο facebook

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, αποφάσισε να μιλήσει με μια ακόμη ανάρτηση της στην προσωπική της σελίδα στο facebook. Μέσα από αυτό ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του για τον γιο της αλλά μιλάει και για προδοσία από ορισμένους χρησιμοποιώντας τα λόγια της Μαλβίνας Κάραλη.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που αγάπησε τόσο δυνατά τον ΠΑΝΤΕΛΗ ,που στηρίζει με την αγάπη του τόσους μήνες την οικογένεια. Σε αυτόν τον κόσμο χρωστάμε πολλά γιατί με την αγάπη τους μπορέσαμε να στηριχτούμε στα πόδια μας και δεν μας αφήσατε να καταρρεύσουμε. Τα καθημερινά μηνύματα συμπαράστασης μας έχουν συγκλονίσει.

Ο Παντελής είναι παιδί, αδερφός, φίλος όλων μας.

Δεν θα ξεχάσω τα λόγια μιας μεγάλης κυρίας ποτέ. Μου είπε Αθηνά μου τον Παντελή μπορεί να τον γέννησες εσύ αλλά ο Παντελής είναι παιδί, αδελφός, φίλος όλων μας. Όπως και τα λόγια μιας νεαρής κοπέλας ότι κυρία Αθηνά δίνουμε ο καθένας μας μια μέρα από την ζωή μας αρκεί να γυρίσει πίσω ο Παντελής. Μας έχετε συγκινήσει όλοι με την μεγάλη αγάπη σας.

Θα ‘θελα όμως να αναφερθώ και σε κάποιους (( λίγους)) δανείζοντας τα λόγια της αείμνηστης Μαλβίνας Κάραλη: «Έλα όμως που η προδοσία έρχεται σχεδόν πάντα από μέσα. Από εκείνους που βρέθηκαν μαζί σου για λίγο. Από ανάξιους που εμπιστεύθηκες. Από ανθρωπάρια που σε φακέλωσαν πάνω στις πιο εξομολογητικές σου ώρες…».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση