HomeΚΡΗΤΗΟ Απ. Βουλγαράκης για τις σημαντικές διακρίσεις αθλητών από τα Χανιά

Ο Απ. Βουλγαράκης για τις σημαντικές διακρίσεις αθλητών από τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόκριση δύο Χανιωτόπουλων, της Άννας Ντουντουνάκη, στα 100 μ. πεταλούδας, και του Μιχάλη Αναστασάκη στη σφύρα, για τη συμμετοχή τους στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τις παγκόσμιες διακρίσεις του Αντώνη Τσουρουνάκη και της Κατερίνας Καλαμαρίδη καθώς και την εντυπωσιακή διάκριση του Απόστολου Παπαστάμου χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης.

Ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε συγκεκριμένα:

«Με ξεχωριστή χαρά και συγκίνηση πληροφορηθήκαμε την πρόκριση της Άννας Ντουντουνάκη και του Μιχάλη Αναστασάκη για τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο της Βραζιλίας.

Με την ίδια χαρά και συγκίνηση υποδεχθήκαμε επίσης την εντυπωσιακή δεύτερη νίκη και την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στα 200 μέτρα μικτής ατομικής του μικρού μας, Απόστολου Παπαστάμου στο Μεσογειακό Κύπελλο Κολύμβησης, καθώς και την ανάδειξη στο βάθρο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών του Αντώνη Τσουρουνάκη στα 400 μέτρα επιφάνεια & της Κατερίνας Καλαμαρίδη στη μικτή σκυταλοδρομία 4 Χ 2000 μέτρα ανοικτής θαλάσσης με την κατάκτηση της τρίτης νίκης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στο Βόλο.

Όλες αυτές οι διακρίσεις γεμίζουν την καρδιά μας και το νου μας με περηφάνια και ελπίδα ότι το παρόν μας και το μέλλον μας, το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, ακουμπάει σε γερά θεμέλια, ακουμπώντας στους «άθλους» των νεαρών μελών της κοινότητάς μας.

Από τα βάθη της καρδιάς μου, τα θερμότερα συγχαρητήρια στους ίδιους, αλλά και στους προπονητές τους, στους Συλλόγους τους, στους γονείς τους, σε όλους, όσοι συμβάλλουν στις κορυφαίες διακρίσεις τους.

Εύχομαι ολόψυχα στους Τσουρουνάκη, Καλαμαρίδη, Παπαστάμου πάντα ψηλά! Εύχομαι ολόψυχα στους Ντουντουνάκη και Αναστασάκη μια ξεχωριστή εμφάνιση στο Ρίο. Ο νους μας και η καρδιά μας θα βρίσκονται εκεί, δίπλα τους, να τους δίνουν θάρρος και δύναμη.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση