HomeΚΡΗΤΗΔεύτερη ημέρα για το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» – Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Δεύτερη ημέρα για το «Τέχνη Καθ’ Οδόν» – Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία άρχισε χθες το πρώτο Φεστιβάλ Δρόμου «Τέχνη καθ΄ οδόν».

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα:

BΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ  (Λιοντάρια)

Πρωί

10.00 – 12-00: Ξεκινήστε με ό,τι καλύτερο: Beethoven, Schubert, Albeniz, Granados, Ludovico Enaudi και κλασική Latin-Αmerican μουσική. Στο πιάνο η Jessie De Bellis, από την Ουρουγουάη.

12.00 – 13.00: Συνεχίστε με κέφι! Μαθητές και καθηγητές του “LAB MUSIC EDUCATION” σας …εκπαιδεύουν στη μοντέρνα μουσική. Αν δεν τους προλάβετε εδώ, θα τους βρείτε αμέσως μετά στην πλατεία Αγίου Τίτου.

Απόγευμα-βράδυ

19.00 – 20.30: Τα Λιοντάρια …χορεύουν: Street party και Swing party, με τις χορευτικές ομάδες του Πανεπιστημίου Κρήτης. Θα μάθετε Χιπ-χοπ, Brakedance, Swing και ό,τι άλλο βάλει ο …νους τους! Στην κονσόλα ο Πέτρος Παναγιωτίδης και η Κωνσταντίνα Σταυροπούλου. Μέλη της “DUENTE DANCE ACADEMY” συμβάλλουν στο Χιπ – χοπ.

20.40 – 21.30: Επιστροφή στα καθ’ ημάς:  Ο Δημήτρης Ζαχαριουδάκης (Χαϊνης), ο Ισίδωρος Παπαδάκης και ο Μιχάλης Σταυρακάκης (Χαϊνης) σας περιμένουν να τραγουδήσετε μαζί τους έντεχνα παραδοσιακά, ελληνικά τραγούδια.

ΚAI BΙΒΛΙΑ  …“ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ”!

Η “ΒΙΚΕΛΑΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ” συνεισφέρει στο φεστιβάλ με ένα Bazaar των εκδόσεών της,  που θα λειτουργεί στο ισόγειο του κτιρίου της όλο το τριήμερο, από τις 8.30 έως τις 15.00.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΤΙΤΟΥ

Πρωί

11.30: O εικαστικός Μανώλης Σπανάκης ετοιμάζει όλο το πρωί ανθρώπινα …αγάλματα!

11.30 – 12.30: H Κωνσταντίνα Σταυροπούλου παίζει στο πιάνο κλασικά κομμάτια από τον ρομαντισμό και τον Μendels- sohn μέχρι τον 21 αιώνα και τον Phillip Glass!

13.00 – 14.00: Το “LΑΒ ΜUSIC EDUCATION” συνεχίζει την …εκπαίδευση  σας στη μοντέρνα μουσική.

Απόγευμα-βράδυ

19.00 – 19.05: Χορευτικά από μέλη της “ΝENA’S ACADEMY”.

19.05 – 19.30: “Pic Nιc”: Μουσικοχορευτική performance, από την ομάδα “CΗΕΕΚ ΤΟ CHEEK”. Μουσική επένδυση, κιθάρα : Γιώργος Σταυράκης. Σκηνική επεξεργασία, χορογραφία: Θάλεια Δήτσα, Κάκια Καλαντζίδου. Σύλληψη ιδέας, ερμηνεία: Κάκια Καλαντζίδου.

19.30 – 20.15: Συναυλία με τη “LOCRIAN BRASS BAND”. Jazz, pop, rock και μουσική από τον κινηματογράφο. Πρώτο τρομπόνι: Μανώλης Σφακιανάκης, δεύτερο τρομπόνι: Κώστας Παλιός, τρίτο τρομπόνι Θανάσης Λεοντάκης, τούμπα: Μπάμπης Παλιός, κόντρα μπάσο: Μανώλης Παπαδάκης, ντραμς: Νίκος Παγωμένος.

20.30 – 22.00: Η Νεανική συμφωνική ορχήστρα, η Παιδική και η Νεανική χορωδία του “ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΩΔΕΙΟΥ” ερμηνεύουν έργα Φραγκίσκου Λεονταρίτη, Νίκου Σκαλκώτα, Διονυσίου Λαυράγκα, Γιάννη Ιωαννίδη, Μιχάλη Αδάμη, Μάνου Χατζιδάκι κ.ά. Η συναυλία εντάσσεται στα πλαίσια διετούς αφιερώματος του Ωδείου στο έργο των Ελλήνων συνθετών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Διεύθυνση χορωδιών: Άρης Σφακιανάκης. Διεύθυνση ορχήστρας: Μπάμπης Παλιός. Εξάρχων ορχήστρας: Μιχάλης Σπυριδάκης, Μουσική επιμέλεια: Μαρίνα-Μαρία Μπιλμέζη.

22.00 – 23.00: Στιγμές μαγείας από το CIRCUS ART ENTER -TAINMENT.

Παράλληλες Εκδηλώσεις

18.30 – 23.00: “Soul art game”: Ένα παιχνίδι ψυχής και τέχνης.  Ξετυλίξτε τον προσωπικό σας μίτο και φτιάξτε το “Κόκκινο κύμα”- ένα γλυπτό από νήμα, που θα μείνει στην πόλη.

Επιστημονικός υπεύθυνος: Νίκος Σιαφάκας, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής. Έμπνευση-συντονισμός: Ιωάννα Γιάνναρη (MA/Arts Management). Μετέχουν: Ρίτα Παπαδάκη, Κλινική Ψυχολόγος, Σταυρούλα Ανδρεαδάκη, Συστημική Ψυχολόγος (μέλος EFTA) και “Ομάδα Δράσης 17”.

Το παιχνίδι συνεχίζεται όλο το βράδυ, παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της πλατείας.

ΠΑΡΚΟ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ

Πρωί

10.00: Ο γλύπτης Αναστάσης Λεόνογλου αρχίζει να φτιάχνει “δάκρυα” από νήμα και μικτά υλικά, αποδίδοντας εικαστικό φόρο τιμής σε κάθε τι που χάνεται: Αγάπη, πατρίδα, φύση και τόσα άλλα..! Τίτλος του έργου: “Σταγόνες” (“Drops”).

12.00: “Koυρελομαζώματα – Υφαντοσκορπίσματα”, με την Ευανθία Λιναρδάκη. Ένα βιωματικό-εκπαιδευτικό παιχνίδι για την υφαντική. Η κα Λιναρδάκη καλεί τους μικρούς της φίλους να παραστούν, γιατί θα χρειαστεί περίπου 20 παιδιά για να φτιάξει, μεταξύ άλλων, και μιαν αράχνη από νήμα.

13.30 – 14.00: Η Μαρία-Αγγελική Ποπέσκου τραγουδά με συνοδεία ποπ μουσικής.

14.00 – 14.30: Η 15χρονη Μαρία-Γιασμίν Σκουτέλη, με την κιθάρα της, τραγουδά ελληνικές και ξένες συνθέσεις.

Απόγευμα –βράδυ

19.00 – 20.00: “FAMILY MUSICALITY”: Μουσικά παιχνίδια για γονείς, βρέφη και παιδιά έως 6 ετών. Υπεύθυνος ο Δρ. Δημήτρης Αντωνακάκης.

20.00 – 20.45: Η Νεανική Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης, υπό τη διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου. Στο πιάνο ο Νίκος Βλαζάκης.

21.00 – 22.30: Η Μαρία Κοπανάκη σε έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι, με τη συνοδεία του Ανδρέα Παπαδάκη (πιάνο) και της Τατιάνας Αναγνωστάκη (βιολί).

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Επισκεφθείτε την έκθεση χειροτεχνημάτων. Θα παραμείνει ανοικτή σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Εδώ, παράλληλα με τα έργα που εκθέτουν:

Η Λιάνα Σταρίδα, η Μαρία Κακεπάκη και η Μαρία Κουρκουνάκη διδάσκουν την τέχνη του μακραμέ.

Η Ειρήνη Φωτιάδη αποδεικνύει έμπρακτα πως “και τα κουρέλια έχουν ψυχή”!

Η Μάρω Κορνιλάκη σας μυεί στην τέχνη της μικροϋφαντικής.

Η Δήμητρα Παπαδάκη διδάσκει κοπανέλι, από τις 10.00

το πρωί και από τις 17.30 ως τις 20.00 το απόγευμα.

Η Ελένη Φαντάκη σας δείχνει πως γίνονται οι κρητικές παραδοσιακές φορεσιές.

Η Δήμητρα Σπανάκη κατασκευάζει μπροστά σας ένα βιτρό.

Η Μαρία-Ελένη Μωραϊτοπούλου, η Κατερίνα Μαρκάκη και η Αλεξάνδρα Σπυριδάκη σας μυούν στην τέχνη  της κοσμηματοποιϊας.

Η Πάτρα Ρουσάκη (Εργαστήριο “AΓΝΥΘΑ”), σας καλεί να μάθετε υφαντική στους μικρούς ξύλινους αργαλειούς της.

Η Άρτεμις Μπαλαμούτσου, σας δείχνει πώς φτιάχνει  κοσμήματα από κουκούλι μεταξοσκώληκα.

Η Στέλλα Σωμαράκη, σας μυεί στην κατασκευή κοσμημάτων με βελονάκι και σύρμα.

Η Πωλίνα Πουλορίνη, δίπλα στα κεραμικά της, διδάσκει παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Η Ευαγγελία Ζερβάκη, σας εισάγει στην τέχνη της μικρογλυπτικής.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πρωί

12.00 – 13.00: Το κουκλοθέατρο “ΠΑΤΑΤΡΑΚ” παρουσιάζει τον “Σωτήρη τον Φακίρη”.  Μετά από ένα μακρινό ταξίδι ο Σωτήρης ονειρεύεται ένα ζεστό πιάτο φακές. Μαγικά κόλπα, φίδια που χορεύουν, πολύ μουσική και κωμικές σκηνές που διαδέχονται η μία την άλλη.

Απόγευμα-βράδυ

18.00 – 19.30: “Παιχνίδια του χθες” (για παιδιά 4-12 ετών). Αναβίωση παιχνιδιών που αγάπησαν γενιές και γενιές, από τα μέλη του 4ου ΚΕ.ΚΟΙ.Φ. Α.Π.Η Αγίου Ιωάννου και την Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου (“ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ”).

9.30 – 21.00: “Παιχνίδια απ’ όλο τον κόσμο” (για παιδιά 8-12 ετών), που σχεδίασε η διεθνής οργάνωση “Καλούμπα” και κατασκεύασαν γονείς και εκπαιδευτικοί του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, σε συνεργασία με το ΚΕΣΑΝ Ηρακλείου. Συνδιοργανωτές: Εθελοντές Παιδείας Δ. Η., 8ο Δημ. σχολείο,  ΚΕΣΑΝ Ηρακλείου.

21.00 – 22.00: Ο Εναλλακτικός πολιτιστικός Σύλλογος «ΧΡΥΣΑΛΛΙΔΑ» σας καλεί για μια «Γιόγκα γέλιου».

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΝΑΡΟΥ

Απόγευμα-βράδυ

19.00 – 19.30: Οι “ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΧΟΡΟΚΙΝΗΣΗΣ” παρουσιάζουν χορευτικά  δρώμενα, με μικρούς και μεγάλους μαθητές.

20.00 – 21.00: Νοσταλγικά Μικρασιάτικα και Κωνσταντινουπολίτικα τραγούδια από τον Θεόφιλο Ποζίδη (τραγούδι, λάφτα), τον Γιώργο Παναγιώτου (ούτι), και τον Κώστα Κοκκαλιάρη (βιολί).

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Βράδυ

21.00 – 21.30: Προβολή ντοκιμαντέρ: “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ”, της Γιώτας Θεοδωροπούλου και των Μανώλη Κερούλη και Κώστα Ιορδάνογλου. “LΙΤΤLE LAND”, του Νίκου Νταγιαντά.

Προβολή video clip: “ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ”, “ ΉΧΟΣ και ΦΩΣ”, των Δημήτρη, Μανώλη και Κατερίνας Γιορταμή.

Προβολή digital art: “ANTILOGOS 2”, “ CONTEST 97”,  “SOMA”, των Ηλία Αναστασόπουλου και Κατερίνας Δραματινού. Προβολή χορευτικών στιγμιότυπων από δρώμενα της σχολής χορού “ΦΥΣΑΛΛΙΔΑ”.

Προβολή φωτογραφιών: “TO HΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΥ” του Βασίλη Ταγκούδη, ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ του Μανώλη Πολιτάκη.“ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ” του Γιώργου Βαρδάκη.

Παρουσίαση φωτογραφιών από ομάδες της Ε.Φ.Ε.Κ.

Συνεχής προβολή στιγμιότυπων από τα δρώμενα του φεστιβάλ, από τους φωτογράφους: Γιώργο Πακιουφάκη, Γιώργο Ματσιτζή, Κατερίνα Μάδη, Μάνθο Κωνσταντάκη, Αριστέα Καρατάσου.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Πρωί

Ο γλύπτης Μάνος Σταματάκης εκθέτει εγκατάσταση με θέμα:  “Η εξέλιξη του ανθρώπου”.

Ο γλύπτης Μανώλης Χαρκούτσης (σε συνεργασία με τη ΛΙΒΑΣ Α.Ε) παρουσιάζει και πάλι στην πλατεία το “Μουσείο δρόμου” που δημιούργησε. Αυτή τη φορά τα εκθέματά του είναι αφιερωμένα στο πιο πολύτιμο αγαθό, το νερό, και την πορεία του στο χρόνο. Πρόκειται για ένα μετακινούμενο έργο (εγκατάσταση), που παραπέμπει στο ενετικό υδραγωγείο του Ηρακλείου και τις λεγόμενες “Τρεις Καμάρες”.

Η εικαστικός Τάνια Χριστοφοράτου εκθέτει γλυπτό από χαρτοπολτό, με τίτλο: “Η κότα έκανε τ’ αυγό ή …”. Ζωγραφίστε μαζί της όλα τα αυγά!

Απόγευμα-βράδυ

18.00 – 18.30: Capoeira! Παρακολουθείστε επίδειξη της τέχνης από τη σχολή “CΟRDANO DE OURO CRETE”, της Γωγώς Ξενάκη.

19.30 – 20.00 Καλλισθενική αγωγή: Η γυμναστική των αρχαίων από τον personal trainer Γιώργο Δραμιτινό.

Απολαύστε τη διεθνή χορωδία “IΝΤΕRCANTO” σε παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Παπαγιαννάκη.

20.00 – 21.00: Παρευρεθείτε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “ΜΥΘΩΔΙΑ” του “ΟΜΜΑ STUDIO”, με θέμα την ελληνική και κρητική μυθολογία και τη συμμετοχή εντυπωσιακών ξυλοπόδαρων!

22.00 – 23.30: Ο Κωστής Αβυσσινός κλείνει τη βραδιά, ξεδιπλώνοντας την τέχνη του στην έντεχνη παραδοσιακή μουσική, στα νησιώτικα και τα ρεμπέτικα τραγούδια.

ΠΑΡΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Πρωί

10.30: Η έκθεση παραδοσιακής γλυπτικής και χειροτεχνίας “Καθ’ οδόν” ανοίγει τις πύλες της! 16 γλύπτες, 1 ζωγράφος, 2 ψηφιδογράφοι και 78 χειροτέχνες εκθέτουν έργα τους, ετοιμάζουν για χάρη σας καινούργια και σας διδάσκουν την τέχνη τους. Η έκθεση θα παραμένει ανοικτή από το πρωί μέχρι το βράδυ, σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Παράλληλα:

Οι ψηφιδογράφοι Αριστείδης Δοκουμετζίδης και Ηλίας Μιχελογιάννης ετοιμάζουν ένα ψηφιδωτό που θα μείνει στην πόλη.

Η ζωγράφος Ηλέκτρα Τερζή είναι στο καβαλέτο της.

Οι γλύπτες:

Ιωάννης Αναστασάκης  (πέτρα)

Γιώργος Κουτεντάκης (ξύλο)

Ανδρέας Κουτεντάκης (ξύλο)

Γιώργος Καψάλης  (πέτρα-ξύλο)

Νίκος Καψάλης  (πέτρα-ξύλο)

Μιλτιάδης Κοκολάκης (ξύλο)

Μανώλης Ρουμπάκης  (πέτρα-ξύλο)

Γρηγόρης Σηφάκης (πέτρα-χαλκός)

Νίκος Σηφάκης (ξόμπλι σε ξύλο)

Μιχάλης Σηφάκης (πέτρα-χαλκός)

Σήφης Σηφάκης  (πέτρα – χαλκός)

Βασίλης Τριανταφυλλάκης (πέτρα)

Eυαγγελία Παπαχρονάκη-Χαλαμπαλάκη (μικρογλυπτική από πηλό).

Παύλος Χρυσουλάκης (μέταλλο) και

Μανόλης Σκευάκης (μέταλλο),

εκθέτουν γλυπτά, εργάζονται μπροστά σας και σας μυούν πρόθυμα στην τέχνη της λαϊκής παραδοσιακής γλυπτικής.

Οι αδελφοί Γρηγόρης, Μιχάλης και Σήφης Σηφάκης, σας εξηγούν πως φτιάχνεται ένας ανδριάντας από πέτρα ή χαλκό.

Ο γλύπτης Εμμανουήλ Ποντικάκης δίνει με χαρτοπολτό  “Πρόσωπα στα δέντρα”!

Ο Νικόλας Λαμπρινάκος εκθέτει και φτιάχνει μπροστά σας “Μινωικά τόξα”!

O Γιώργος Αδαμίδης εκθέτει χειροποίητα, λαϊκά, μουσικά όργανα.

Οι “FRANTIC FREAKS PRODUCTIONS” στήνουν ένα εργαστήρι εκμάθησης και κατασκευής ζογκλερικών από ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα μέλη της “ΑCRO YOGA CRETE” δημιουργούν έναν “χώρο θεραπείας” (Healing Area), όπου μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές τεχνικές Ταϋλανδέζικου μασάζ, ρέϊκι και trigger points μασάζ.

Απόγευμα-βράδυ

16.00: Γίνετε ζογκλέρ! Το Εργαστήρι κατασκευής και εκμάθησης ζογκλερικών από ανακυκλώσιμα υλικά, των “FRANTIC FREEK PRODUCTIONS”, ξεκινά τις …παραδόσεις !

19.00 – 20.00: “Μουσικές της Κρήτης”, από τον Κωστή Μακάκη και τον Αλέκο Φανουράκη.

20.00 – 21.00: “Από τα folk blues στη μουσική της Ανατολής”. Μουσική και τραγούδι: Γιώργος Αδαμίδης (ούτι), Μανώλης Κανακάκης (κανονάκι), Θέμις Πολυζωάκης (βιολί), Μιχάλης  Κώττης (σάζι, λάφτα, πολίτικη λύρα).

21.00 – 23.00: Κρητική μουσική από τους: Χάρη Παναγιωτάκη, Μανώλη Μανουσάκη και Μαρίτζια Κατσούνα. Συνθέσεις του Μανώλη και του Χάρη, αλλά και μουσικές από το παραδοσιακό και σύγχρονο κρητικό ρεπερτόριο.

Παράλληλα:

21.00 – 22.00: Μάθετε πεντοζάλη, σιγανό και μαλεβιζιώτικο! Χορεύει και διδάσκει το εργαστήρι παραδοσιακών χορών και μουσικής “ΙΣΤΑΜΝΟΣ”.

22.00 – 23.00: Τη σκυτάλη αναλαμβάνει η κιβωτός της λαϊκής μας παράδοσης – το “ΛΥΚΕΙΟ  ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ”!

ΠΑΡΚΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ (ΛΑΚΚΟΣ)

Πρωί

8.30 – 13.00: ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑ από την Ομάδα Εθελοντών Πρασίνου, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία και την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, και με τη στήριξη  του “ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΚΚΙΩΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ”, που μετέχει ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις του τριημέρου στο πάρκο.

Απόγευμα-βράδυ

20.30 – 21.30: Παράσταση Καραγκιόζη με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και ζωντανή μουσική από τους μαθητές του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. Υπευθ. μουσικής ομάδας: Αντώνης Θανουρής.

21.30 – 23.30: Το Μουσικό σχήμα “ΡΙΖΕΣ” σε Μικρασιάτικα και παραδοσιακά τραγούδια. Στέλιος Κασαπάκης, Βασίλης Πασπαράκης, Μιχάλης Χανιωτάκης, Μηνάς Παιγινιωτάκης.

Παράλληλα: Στη διπλανή πλατεία του Λάκκου, η Ε.Φ.Ε.Κ. παρουσιάζει έκθεση φωτογραφιών με θέμα τον σύγχρονο Λάκκο, σε συνεργασία με το ομώνυμο καφενείο.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ  (ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ)

Απόγευμα – Βράδυ

20.00 – 21.00: “Πρόσφυγες τότε και τώρα”: Το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ παρουσιάζει δρώμενο βασισμένο σε ανθολογία λογοτεχνικών κειμένων που αναφέρονται στο προσφυγικό. Σκηνοθεσία: Μαρία Καλουδιώτη.

21.00 – 23.00: Περιπλανηθείτε σε “Ρεμπέτικα μονοπάτια”, με τους Γιώργο Χαλκιαδάκη (κιθάρα), Βαγγέλη Κακουδάκη (μπαγλαμά-τζουρά), και Θεοφάνη Χάσκο (μπουζούκι), Νίκο Κάπλατζη (κρουστά).

ΠΛΑΤΕΙΑ π. ΞΕΝΙΑ

Βράδυ

21.00 – 22.30: Η ισχύς εν τη ενώσει..! Οκτώ Ηρακλειώτες Dj παίζουν ηλεκτρονική μουσική.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ( δίπλα στο “Μαρίνα”)

Απόγευμα – Βράδυ

19.00 –  20.00: Απολαύστε τέχνες …θαλασσινές:  Ο “Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών” (ΠΟΦΣ) σας πάει βόλτα με τα σκάφη του!

21.00 –  23.30: Συναυλία από τους “MUFFINS”. Τραγούδι: Ελβίρα Βουτσινά, Ελένη Κασωτάκη και Μαριαλένα Πολιουδάκη. Κιθάρα: Τάσος Αναγνωστάκης, Αποστόλης Γιασλακιώτης. Μπάσο: Νίκος Χαραλαμπίδης, Τύμπανο Γιώργος Ζαμπετάκης.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ … “ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ”

19.00 – 21.00: Το “ΣΥΝΟΛΟ NΥΚΤΩΝ και ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ”, υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη, διασχίζει την πόλη, χαρίζοντάς της μιαν υπέροχη…καντάδα!

Διαδρομή: Ανδρόγεω, Ταγματάρχου Τζουλάκη, Καλοκαιρινού, Πλατεία Κορνάρου, Οδός 1821, Δικαιοσύνης, Δαιδάλου, Ανδρόγεω.

ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ  … “ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ”

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση