HomeΣΠΟΡΤο Grandsport.gr ανεβαίνει… κατηγορία!

Το Grandsport.gr ανεβαίνει… κατηγορία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωταθλητής του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού ανεβάζει τον πήχη και θέλει να γίνει πρωταθλητής και στον Επαγγελματικό Αθλητισμό. Η επί χρόνια στήριξή σας στα τοπικά δρώμενα του Ηρακλείου, μας έχει αναγκάσει να ανέβουμε.. κατηγορία!

Από τις 11 Ιουλίου του 2016 το Grandsport.gr αλλάζει μορφή, εξελίσσεται και ανεβαίνει κατηγορία.

Με πρώτο και κύριο μέλημα τη διατήρηση του τοπικού ποδοσφαίρου στο υψηλότερο σκαλί και το Κρητικό ενδιαφέρον όλων των συλλόγων του νησιού μας, το Grandsport.gr βάζει στο “οπλοστάσιό” του τον επαγγελματικό αθλητισμό.

  • Πρωτάθλημα Superleague: Όλα τα νέα των ομάδων της μεγαλύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου με ειδικό ρεπορτάζ του Πλατανιά Χανίων, από τη σκοπιά του Μάνου Μαρκάκη, με ζωντανές μεταδόσεις, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, αποκαλύψεις, βίντεο και παρασκήνια.
  • Πρωτάθλημα Football League: Η άνοδος του ΟΦΗ σε συνδυασμό με τη συμμετοχή του Κισσαμικού και του ΑΟΧ δεν μπορούν να μας αφήσουν “έξω από το χορό”. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος, Μάνος Σουργιάς, μαζί με τους Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Φραγκάκη θα σας ενημερώνουν για όλα τα τεκταινόμενα του πρωταθλήματος καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
  • Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής: Το Κρητικό στοιχείο και εδώ είναι αναμφισβήτητα μεγάλο. Εργοτέλης, ΠΟΑ, ΙΝΚΑ και Ερμής Ζωνιανών δίνουν ιδιαίτερη αίγλη στο πρωτάθλημα και μαζί τους το Grandsport.gr. Οι επί χρόνια αθλητικογράφοι και μετρ του ρεπορτάζ του πρωταθλήματος, Κώστας Μεταξάκης, Μάνος Μαρκάκης και Μάνος Σουργιάς θα κρατούν τους αναγνώστες μας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.
  • Τοπικά πρωταθλήματα!: Α1 ΕΠΣΗ, Α2 ΕΠΣΗ, Β’ ΕΠΣΗ και Γ’ ΕΠΣΗ, δε γίνεται να λείπουν από τη νέα ιστοσελίδα του Grandsport.gr. Εκτενή ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, μεταγραφές, παρασκήνια και φυσικά όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, θα έχετε την ευκαιρία να τα γευτείτε στο Grandsport.gr.
  • Οι Κώστας Μεταξάκης, Μάνος Μαρκάκης, Γιάννης Φραγκάκης, Κώστας Παπαδόπουλος, Βασίλης Μπαγκέρης και Δημήτρης Ματαλλιωτάκης θα σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις των τοπικών πρωταθλημάτων όπου συμμετέχουν ιστορικές ομάδες του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.
  • Μπάσκετ και άλλα σπορ: Από τον νέο και ταλαντούχο δημοσιογράφο Γιώργο Κωνσταντινομανωλάκη θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν στα παρκέ του Μπάσκετ και του Βόλεϊ όλων των επαγγελματικών κατηγοριών και φυσικά των τοπικών πρωταθλημάτων, ενώ ιδιαίτερη βάση θα δοθεί και στα άλλα σπορ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται το Σκάκι, το Τένις, το Πόλο, η Ποδηλασία και ο Στίβος, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των αθλητών του νησιού.

Φυσικά από τη νέα προσπάθεια δε μπορούν να λείπουν οι μεταδόσεις του Champions League, του Europa League, της Euroleague, οι προσπάθειες της Εθνικών ομάδων Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου, με ζωντανές μεταδόσεις αγώνων και πληρέστερο ρεπορτάζ, από τους Μάνο Μαρκάκη, Γιάννη Φραγκάκη, Δημήτρη Ματαλλιωτάκη, Κώστα Παπαδόπουλο, Βασίλη Μπαγκέρη και Γιώργο Κωνσταντινομανωλάκη.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Grandsport.gr με βασικούς τις πυλώνες τους Κώστα Μεταξάκη, Μάνο Μαρκάκη και Μάνο Σουργιά, πλαισιωμένη από το “νέο αίμα” της δημοσιογραφίας, τους Γιάννη Φραγκάκη, Κώστα Παπαδόπουλο, Δημήτρη Ματαλλιωτάκη, Γιώργο Κωνσταντινομανωλάκη και Βασίλη Μπαγκέρη, δεσμεύεται πως η αθλητική ενημέρωσή θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας και το Grandsport.gr το ηλεκτρονικό μέσο που θα σας συντροφεύει 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, με εγκυρότητα, πληρότητα και πιστό στις επιθυμίες του αναγνώστη.

ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Υ.Γ.: Θα θέλαμε να πούμε ιδιαίτερο ευχαριστώ στους πρώην συντάκτες της ιστοσελίδας του Grandsport.gr, Άλκη Αναστασόπουλο και Αγγελική Μαυράκη, οι οποίοι δε θα βρίσκονται στη δημοσιογραφική ομάδα της νέας χρονιάς. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής σας καριέρας και να ξέρετε ότι η πόρτα του Grandsport.gr θα είναι πάντα ανοικτή για εσάς.