HomeΚΡΗΤΗΑνοίγει η… αυλαία για την Τέχνη Καθ’ Οδόν – Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Ανοίγει η… αυλαία για την Τέχνη Καθ’ Οδόν – Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανοιγει σήμερα η… αυλαία για το πρώτο φεστιβάλ δρόμου «Τέχνη Καθ’ Οδόν».

Το σημερινό πρόγραμμα:

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΛΕΡΓΩΝ (Δημαρχείο)

19.30 – 20.30:  Oι βιρτουόζοι Leonard Sopi (βιολί) και Μανώλης Σγουρίδης (βιολοντσέλο) σας καλωσορίζουν με τον μελωδικότερο τρόπο στο φεστιβάλ, στο προστύλιο της Loggia.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (Λιοντάρια)

20.30: Η πρώτη έκπληξη! Δεν θα σας προετοιμάσουμε. Φροντίστε απλώς να είστε εκεί, για να απολαύσετε κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά στο Ηράκλειο!

20.40: Η δεύτερη έκπληξη! Θα την αντιληφθείτε αν είστε στην πλατεία, αλλά και πάλι δεν θα σας την αποκαλύψουμε.

20.50: Πορεία “μετά μουσικής”, ξυλοπόδαρου, ζογκλέρ και άλλων τινών, προς την πλατεία Ελευθερίας μέσω της οδού Δαιδάλου.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

21.00: Η τρίτη έκπληξη! Την οργάνωσαν για σας η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ”, του Νίκου Αντωνακάκη, η “ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΛΑΤΣΑΤΙΑΝΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ” και η “ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΛΙΩΝ”.

Κηρύσσεται η έναρξη του Φεστιβάλ. Αναγγελία βραβείου.

21.15: “ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΑΓΙΚΗ”: Μουσικοχορευτική παράσταση, με αμέτρητες πλέον εκπλήξεις.

Σκηνικά: Άννα Μαχαιριανάκη (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών). Παρουσίαση: Γιωργής Τσαμπουράκης. Πιάνο: Ορέστης Κουσαθανάς. Συμμετέχουν: “ΠΡΑΞΗ ΤΕΧΝΗΣ ΙΜΕΡΟΣ”, Νεανική χορωδία Περιφ. Ενότητας Κρήτης, υπό την διεύθυνση της Λένας Χατζηγεωργίου, Γκίκας Μιχαήλος, Μαρία Αλεβίζου, Μάνος Χριστοφακάκης, Γιάννα Νικολάου, Κωστής Αβυσσινός, το φωνητικό σύνολο “QUATRO ACCADE- MICO” του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης, υπό την διεύθυνση της Μαρίας Παπαγιαννάκη, Μουσικό σχήμα 8, Ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών “BATALA CRETA”, χορευτές των σχολών: “NENA’S ACADEMY”, DUENTE DANCE ACA- DEMY,“DANCE HOUSE”, μέλη των “FRANTIC FREAKS  PRODUCTIONS” και των “ACTIVE FLOW ENTERTAINMENT”.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ (δίπλα στο “Mαρίνα”)

Κλείστε τη βραδιά στο λιμάνι. Τα “Στρατάκια” (Νίκος και Γιώργος Στρατάκης) έχουν ήδη αρχίσει να παίζουν στα πλαίσια του 4ημερου θαλασσινών εκδηλώσεων που οργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση