HomeLife & StyleΤο comeback της Πίπα Μίντλετον -Μοιράζει εγκεφαλικά με … σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν

Το comeback της Πίπα Μίντλετον -Μοιράζει εγκεφαλικά με … σταυροπόδι αλά Σάρον Στόουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί απεγνωσμένα το παλάτι να προσπαθεί να νουθετήσει τη μικρή αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, αλλά, απ’ ό,τι φαίνεται, η Πίπα Μίντλετον δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Οσο και να προσπαθεί να… συγκρατηθεί και να προσέξει, πάντα κάτι συμβαίνει. Ενα ξέφρενο πάρτι, ένα στιλιστικό ατύχημα, μια άτυχη στιγμή. Χθες, στο Γουίμπλεντον, πάντως, χάρισε στους φωτογράφους μια σειρά από καρέ αντίστοιχα με εκείνα από τα οπίσθιά της στο βασιλικό γάμο. Ισως και καλύτερα…

pipa2

Η Πίπα Μίντλεντον μαζί με τον αδελφό της Τζέιμς παρακολούθησαν χθες αγώνα του Γουίμπλεντον και τράβηξαν τα φλας όχι μόνο ως αδέλφια της δούκισσας του Κέμπριτζ, αλλά και λόγω τής για μια ακόμη φορά ανεπανάληπτης εμφάνισης της Πίπα.

Η πρώην δημοσιογράφος, επιχειρηματίας και νυν φιλάνθρωπος εμφανίστηκε στο γήπεδο με ένα μίντι φλοράλ φόρεμα suzannah, το οποίο διέγραφε υπέροχα την καλογυμνασμένη σιλουέτα της. Η εμφάνιση από μόνη της ήταν καυτή, ωστόσο, όπως και στο βασιλικό γάμο, χρειάστηκε μια κίνησή της για να μοιράσει εγκεφαλικά. Τότε έπρεπε να σκύψει για να βοηθήσει με το νυφικό της Κέιτ, τώρα έπρεπε απλά να κάτσει σταυροπόδι!

Πάντως, με το που άρχισαν οι φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου πολλοί έσπευσαν να συγκρίνουν το σταυροπόδι της Πίπα Μίντλετον με αυτό (το θρυλικό) της Σάρον Στόουν.

pipa3

pipa4

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση