HomeΚΡΗΤΗΧρώματα και… πολιτισμός στους δρόμους του Ηρακλείου – Την Πέμπτη η «Τέχνη καθ’ οδόν»

Χρώματα και… πολιτισμός στους δρόμους του Ηρακλείου – Την Πέμπτη η «Τέχνη καθ’ οδόν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χρώματα, χορός, μουσική και… πολιτισμό αναμένεται να πλημμυρίσουν τους δρόμους του Ηρακλείου καθώς την Πέμπτη αρχίζει το 1ο Παγκρήτιο Φεστιβάλ Δρόμου με τίτλο «Τέχνη καθ’ οδόν».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων και εκπλήξεων και οι διοργανωτές, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, οι Εθελοντές Ηρακλείου και η ΔΗΚΕΗ, μαζί με τους 500 και πλέον καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ, προετοιμάζονται για να προσφέρουν στους Ηρακλειώτες μια μεγάλη πολιτιστική γιορτή, με την ελπίδα και τη φιλοδοξία να εξελιχθεί σε θεσμό.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου

Για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου μίλησε κατά την διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αριστέα Πλεύρη.

«Η ανταπόκριση των καλλιτεχνών ήταν τόσο πολύ μεγάλη που «τρομάξαμε» για το πώς θα διαχειριστούμε όλον αυτόν τον κόσμο», επεσήμανε η κ. Πλεύρη και υπογράμμισε παράλληλα πως «το συγκεκριμένο φεστιβάλ θα είναι κάτι το πρωτοποριακό για το Ηράκλειο. Θα βοηθήσει τόσο την πόλη όσο και τα καταστήματα».

Στη συνέχεια η κ. Πλεύρη ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές ενώ κάλεσε και τον κόσμο να συμμετέχει. Την ίδια ώρα τόνισε πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ διοργάνωθηκε με την βοήθεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του δήμου Ηρακλείου, Γιώργου Αντωνάκη ο οποίος «δούλεψε πολύ σκληρά».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός ανέφερε σε δηλώσεις του «είναι σημαντικό να δίνουμε χαρά κι αισιοδοξία στον κόσμο και μέσα απ’ αυτές τις γιορτές θα το πετύχουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση