HomeCity Guideθεατρική παράσταση τίτλο «Ζωής Παιχνίδια»

θεατρική παράσταση τίτλο «Ζωής Παιχνίδια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του τετραετούς κύκλου σπουδών του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, θα παρουσιάσουν για τη λήξη των σπουδών τους μια θεατρική παράσταση με παιδαγωγικό στόχο που έχει τίτλο «Ζωής Παιχνίδια», με την υποστήριξη του Συλλόγου ΠαιδαγωγώνΕμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 2/7/2016 και ώρα 21:00 στη θεατρική αίθουσα «Μαρία Μανασσάκη» του Πανεπιστημίου Ηρακλείου στις Βούτες με ελεύθερη είσοδο.

Το ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, εταιρεία καλλιτεχνικής και παιδευτικής θεατρικής έκφρασης με έδρα την Αθήνα, Διευθυντή Σπουδών τον κ. Λάκη Κουρετζή και Καλλιτεχνική Δ/ντρια την κα Ανδρομάχη Μοντζολή, δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης πάνω από 20 χρόνια, εκπαιδεύοντας στην παιδαγωγική θεάτρου και τη θεατρική αγωγή τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων καθώς και συναφείς επαγγελματίες, έχοντας συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τους διδάσκοντες αλλά και για τα παιδιά της Κρήτης.

Η θεατρική παράσταση συνετέθη εξ΄ολοκλήρου από τις σπουδάστριες και απηχεί τα συναισθήματα και τα βιώματά τους. Πραγματεύεται τις σχέσεις εξουσίας σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής.

Η κοινωνία, η οικογένεια, οι διαπροσωπικές σχέσεις και ο ίδιος μας ο εαυτός τελικά ποιο ρόλο αναλαμβάνουν; Του εξουσιαστή ή του εξουσιαζόμενου;

Σκηνοθετική επιμέλεια: Ανδρομάχη Μοντζολή.

Ζωής Παιχνίδια TELIKH AFISA-page0001

Λαμβάνουν μέρος οι σπουδάστριες: Γαλανάκη Δέσποινα, Θεοδωράκη Μαρία, Καμπιτάκη Λένα, Καρέλα Αγγελική, Καρπούζογλου Ελένη, Κιαουλιά Ελίνα, Κουρκούνα Μαρία, Μαρκουλάκη Ρία, Μυριδάκη Πόπη, Ρόσιου Θάλεια, Σταυρουλάκη Αγγελική, Τσαγκαράκη Έφη, Χαλεπάκη Δήμητρα.

Το Εργαστήρι Παιδαγωγικής Θεάτρου & Θεατρικού Παιχνιδιού του Θεάτρου της Ημέρας, οι καθηγητές Λάκης Κουρετζής, Ανδρομάχη Μοντζολή και Μαρία Κεφαλάκη, οι τελειόφοιτες σπουδάστριες καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Παιδαγωγών – Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης», σας προσκαλούν σε μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη παράσταση.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948486240, 6948007801

Με την ευγενική χορηγία:
3333333333335555555555555

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση