HomeΚΡΗΤΗΈχασε τη μάχη για τη ζωή του ηλικιωμένος, που είχε εμπλακεί σε τροχαίο

Έχασε τη μάχη για τη ζωή του ηλικιωμένος, που είχε εμπλακεί σε τροχαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν τα κατάφερε και τελικά υπέκυψε στα τραύματα του ο 86χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον προηγούμενο μήνα σε τροχαίο ατύχημα, που είχε σημειωθεί στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγ. Νικολάου, στο ύψος της Αμνισού.

Ο άτυχος ηλικιωμένος νοσηλευόταν αρχικά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ στη συνέχεια και λόγω της βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του, νοσηλευόταν στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.

Όπως εκτιμάται όμως, ο ηλικιωμένος “άρπαξε” ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία όπως φαίνεται επιδείνωσε την κατάσταση του, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 86χρονος κινούμενος με το αυτοκίνητο του στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγ.Νικολάου, στο ρεύμα προς Ηράκλειο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στο διαχωριστικό στηθαίο.

Εξαιτίας της πρόσκρουσης ο άτυχος ηλικιωμένος είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ για τον απεγκλωβισμό του από το αυτοκίνητο, είχε χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση