HomeΣΠΟΡΤιμούρ Kετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη»

Τιμούρ Kετσπάγια: «Πρώτος στόχος η Ευρώπη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου οριοθετώντας του στόχους της ΑΕΚ στη νέα σεζόν, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γεωργιανός τεχνικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη συνεργασία του με τους ανθρώπους του συλλόγου ως προς τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά μίλησε και για την επιστροφή του ιδίου σε… γνώριμο περιβάλλον.

Για τους στόχους της ΑΕΚ: «Είχα την τύχη να αγωνιστώ στην ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής. Δεν είναι άγνωστο το περιβάλλον. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε πετύχει τους στόχους μας στο τέλος της χρονιάς. Πρέπει τώρα να δουλέψουμε πολύ και να ετοιμάσουμε την ομάδα. Οι υποχρεώσεις μας ξεκινούν πολύ γρήγορα και δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Πρωταρχικός στόχος είναι η Ευρώπη.

Μία ομάδα σαν την ΑΕΚ χρειάζεται να παίξει στην Ευρώπη αφού έχει λείψει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στους ομίλους του Europa League».

Για τις μεταγραφικές προσθήκες που πρόκειται να γίνουν στην ομάδα:«Έχουμε κάποιους στόχους και πρέπει να είμαστε σίγουροι για αυτούς. Το θετικό είναι ότι κρατήσαμε τον κορμό της περσινής ομάδας, που κατέκτησε το Κύπελλο και πιστεύω πως ήταν μια επιτυχημένη σεζόν.

Φέτος, θέλω να κάνουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Να δείξουμε στον κόσμο αυτά που περιμένει να δει. Όσο πιο γρήγορα έρθουν οι παίκτες που θέλουμε, τόσο το καλύτερο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση