HomeΚΡΗΤΗSuper Market INKA – Είμαστε κοντά σας, Ερχόμαστε δίπλα σας!

Super Market INKA – Είμαστε κοντά σας, Ερχόμαστε δίπλα σας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Γιορτάζουμε μαζί σας τα 50 καταστήματα στην Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου με προσφορές έως και – 50%

 Tο 1979, ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Μελών Ινστιτούτου Καταναλωτών Π.Ε δημιούργησε στην πόλη των Χανίων, το πρώτο INKA Super Market.

Ένα πρότυπο Super Market, που θα λειτουργούσε με βάση τις αρχές του για την προστασία των καταναλωτών.

Έκτοτε και έχοντας πάντα το ίδιο όραμα και αρχές, η αλυσίδα INKA Super Market κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλη την Κρήτη.

Πρόσφατα και ύστερα από εξαγορά της αλυσίδας Βιδάλης, τα INKA Super Market έφτασαν να είναι 50, σε ολόκληρη την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου!

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την τοπική αγορά και να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που αξίζει να υπάρχουν σε κάθε νοικοκυριό.

Από το 1979 είμαστε κοντά σας και τώρα… δίπλα σας!

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Οι περισσότεροι από τους 1.200 εργαζόμενους στα ΙΝΚΑ δεν είναι απλά υπάλληλοι, είναι και μέτοχοι. Τα καταστήματα που δουλεύουν είναι και δικά τους.

Η 4ωρη εργασία είναι ελαχιστοποιημένη και οι αμοιβές των εργαζόμενων είναι από τις υψηλότερες στον κλάδο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται υπό την ευθύνη και αλληλεγγύη που αισθανόμαστε προς τους εργαζόμενούς μας. Αλλά και προς εσάς τους πελάτες μας.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές. Προωθούμε τα προϊόντα τους στα ράφια των καταστημάτων μας και πολλές φορές τους στηρίζουμε και οικονομικά.

Με αυτό τον τρόπο, ενισχύουμε την οικονομία του τόπου, δημιουργούμε θέσεις εργασίας για τα παιδιά μας και φροντίζουμε τα χρήματα που εσείς δαπανάτε να μένουν στον τόπο.

Επίσης, από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, ενισχύουμε με κάθε τρόπο αυτούς που χρειάζονται τη στήριξή μας. Συνολικά, έχουμε ενισχύσει Ιδρύματα, Σωματεία και Κοινωνικούς φορείς, με περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

Κάθε γνήσιος Συνεταιρισμός, όπως τα ΙΝΚΑ, οφείλει να φροντίζει για τη βελτίωση της τοπικής κοινωνίας όπου δραστηριοποιείται. Για αυτό, στηρίζουμε στην πράξη την τοπική οικονομία και κοινωνία, συνεργαζόμενοι με εκατοντάδες τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Επιπλέον, αποτελούμε έναν από τους σημαντικότερους εργοδότες της περιοχής της Κρήτης αλλά και του Αιγαίου, δίνοντας εργασία σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους.

Στα ΙΝΚΑ πιστεύουμε στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην άμβλυνση των κοινωνικών προβλημάτων μέσα από την αλληλοβοήθεια. Και το κάνουμε πράξη, με κάθε ευκαιρία.

ktx_inka_26 5x18_H

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση