HomeΣΠΟΡΟ Αναστασιάδης είδε παιχνίδια στην τηλεόραση και… έκοψε παίκτες

Ο Αναστασιάδης είδε παιχνίδια στην τηλεόραση και… έκοψε παίκτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές που κατόπιν εισήγησης Άγγελου Αναστασιάδη δεν θα παραμείνουν στην ομάδα.

Με ανακοίνωσή της, η Λάρισα γνωστοποίησε ποιοι ποδοσφαιριστές δεν θα παραμείνουν στην ομάδα κατόπιν της εισήγησης του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος παρακολούθησε τα περσινά παιχνίδια από την… τηλεόραση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση κι έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής:

1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς.

2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Νικολακάκη (έχει ήδη λύσει το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη.

Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και ήδη έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση