HomeΚΡΗΤΗΑνακοινώνονται οι βαθμολογίες για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα Τετάρτη, 22 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ και στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων από τους υποψηφίους μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό μπορούν να απευθύνονται στο Λύκειο τους, προκειμένου να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΕΠΑΛ όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 8-7-2016.

Υπολογισμός για τα μόρια

Ειδική εφαρμογή για να υπολογίσουν όλοι οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2016 τα μόρια που συγκεντρώνουν ανάλογα με τις επιδόσεις που έχουν «πιάσει» σε κάθε μάθημα ανέπτυξε το υπουργείο Παιδείας.

Επίσης μπορεί να γίνει εύκολα η σύγκριση με τις περσινές βάσεις. Ειδικότερα όλοι οι υποψήφιοι στις πανελλήνιες 2016 μπορούν να μπαίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://markcalc.minedu.gov.gr/ και να υπολογίσουν ηλεκτρονικά τον αριθμό των μορίων τους.

Εισάγοντας τους βαθμούς που πιστεύουν ότι έχουν επιτύχει σε κάθε μάθημα μπορούν να βλέπουν τα συνολικά μόρια και να συγκρίνουν με τις βάσεις εισαγωγής του 2015.

www.dikaiologitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση