HomeΚΡΗΤΗΣήμερα η προσπάθεια αφύπνισης για την 46χρονη δημοτική υπάλληλο – Παραμένει στη ΜΕΘ

Σήμερα η προσπάθεια αφύπνισης για την 46χρονη δημοτική υπάλληλο – Παραμένει στη ΜΕΘ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 46χρονη εργαζόμενη στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, η οποία χθες το πρωί τραυματίστηκε σοβαρά, εν ώρα υπηρεσίας, όταν παρασύρθηκε από το απορριμματοφόρο όχημα.

Τις αμέσως επόμενες ώρες, και πιθανότατα νωρίς το απόγευμα, θα ξεκινήσει – σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost – η προσπάθεια των γιατρών να την ξυπνήσουν, καθώς η 46χρονη παραμένει σε καταστολή, αφενός μεν για να μην υποφέρει από τους πόνους, αφετέρου δε λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία και υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα.

Τι προβληματίζει τους γιατρούς

Η κατάσταση της υγείας της 46χρονης δείχνει μέχρι στιγμής ότι έχει ξεφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της. Οι γιατροί ωστόσο εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι δεδομένου ότι θα πρέπει να αποφευχθεί το ενδεχόμενο των πιθανών λοιμώξεων στα τραύματά της.

Η 46χρονη είχε τραυματιστεί στο έντερο και για το λόγο αυτό υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο. Παράλληλα, οι πλαστικοί χειρουργοί προχώρησαν σε επέμβαση για την αποκατάσταση του ιστού που είχε αποκολληθεί από το πόδι της, λόγω του σοβαρότατου τραυματισμού της στα άκρα. Η χειρουργική περιπέτεια για την 46χρονη, προκειμένου να αποκατασταθούν πλήρως οι βλάβες θα συνεχιστεί στο ΠΑΓΝΗ για το πόδι της, όταν όμως θα έχει αναρρώσει από την πρώτη χειρουργική φροντίδα.

Καθοριστικής σημασίας θεωρούνται οι επόμενες ώρες, καθώς οι γιατροί θα επιχειρήσουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός της στην αφύπνιση από την καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς Δήμου Ηρακλείου, πέρα από την συμπαράσταση στην ίδια την εργαζόμενη και την οικογένειά της, έχει ήδη αποφασιστεί η ενδελεχής διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. 

Φωτό αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση