HomeLife & StyleΑυτή είναι η ξανθιά Γαλλίδα που ξεμυάλισε τους Ιρλανδούς φιλάθλους στο Euro

Αυτή είναι η ξανθιά Γαλλίδα που ξεμυάλισε τους Ιρλανδούς φιλάθλους στο Euro

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μυστηριώδης ξανθιά που ξετρέλανε τους Ιρλανδούς φιλάθλους στο Εuro 2016 είναι μία νεαρή Γαλλίδα, ναυαγοσώστρια και μοντέλο.

Η πανέμορφη κοπέλα με τα μεγάλα καταπράσινα μάτια, Κάρλα Ρομέρα, δέχτηκε καντάδα με ερωτικά τραγούδια μιας ομάδας φιλάθλων από το Δουβλίνο.

gallida euro2

Μόλις την εντόπισαν οι Ιρλανδοί, άρχισε το σόου: ο ένας έπεσε στα πόδια της κι άρχισε να της τραγουδάει το «I love you baby» και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι άλλοι φίλαθλοι.

Οι Ιρλανοί συνέχισαν να της τραγουδούν και άλλα ερωτικά τραγούδια ενώ εκείνη άρχισε να τους τραβάει βίντεο με το κινητό της το οποίο έγινε viral.  Το καμάκι αλά… ιρλανδικά έγινε μετά τον αγώνα Ιρλανδίας – Βελγίου και παρά την ταπεινωτική ήττα της ομάδας τους (3- 0 από το Βέλγιο).

Οι Ιρλανδοί που αποθέωσαν τη νεαρή Γαλλίδα βγήκαν να ξεφαντώσουν στους δρόμους του Μπορντό παρά το γεγονός ότι η ομάδα τους κατατροπώθηκε από τους Bέλγους αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τι σημαίνει φίλαθλος. Εκτός από το να αποθεώνουν με συνθήματα τους Γάλλους αστυνομικούς, τώρα κάνουν και καντάδες σε όμορφες Γαλλίδες, σχολιάζουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Το βίντεο με την αποθέωση της Ρομέρα αποτελεί πράγματι κορυφαία στιγμή του Euro 2016 κυρίως όταν οι Ιρλανδοί περικύκλωσαν την όμορφη κοπέλα κι άρχισαν να της τραγουδούν το «I Love you baby» και το «I can’ t take my eyes off you».

gallida euro3

H Γαλλίδα ναυαγοσώστρια έδωσε μάλιστα κι ένα φιλί σ΄έναν Ιρλανδό φίλαθλο ο οποίος για να την εντυπωσιάσει, μάζεψε… μία κερκίδα. Η Κάρλα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Ιnstagram το βίντεο που τράβηξε με το κινητό της δείχνει έναν Ιρλανδό να πέφτει στα πόδια της και να της τραγουδά με την ίδια να σχολιάζει: «Κορυφαίοι Ιρλανδοί. Μάλλον τους αρέσουν οι Γαλλίδες».

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ήταν αυτή που εντόπισε την μυστηριώδη γυναίκα που εργάζεται ως ναυαγοσώστρια στην εταιρεία «Surface».

«Ήταν μία  μαγική στιγμή. Θέλω να πω ότι είμαι περήφανη για τους Ιρλανδούς», υποστηρίζει η Ρομέρα σχολιάζοντας την εμπειρία της.

Το βίντεο το έχουν δει, μέχρι τώρα, 1,3 εκατομμύρια χρήστες και τρία εκατομμύρια χρήστες έχουν κάνει «like».

gallida euro4

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση