HomeΚΡΗΤΗΝέες ασφαλτοστρώσεις στην Αμμουδάρα

Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Αμμουδάρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων σε οδούς της Αμμουδάρας από την Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, επιθεώρησαν τις εργασίες που γίνονται στις οδούς 62 Μαρτύρων, Ελπίδας και Σελήνης, οδούς που εξυπηρετούν καθημερινά μεγάλο αριθμό κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και που οδηγούν σε σημαντικά μνημεία της περιοχής, όπως είναι ο Ι.Ν. Αγίων Πάντων που είναι και το μνημείο των 62 Εθνομαρτύρων.

ammoudara2

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και αναμένεται να επεκταθούν και σε άλλες περιοχές του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρά τις γνωστές και σημαντικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, προσπαθούμε να διαχειριστούμε με τον ιδανικότερο τρόπο τους πόρους του Δήμου μας και να κατασκευάσουμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Μαλεβιζίου.

Δεν είναι εύκολη αυτή η προσπάθεια, απαιτεί σωστό προγραμματισμό, όραμα και σχέδιο για τον τόπο μας και θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ όλα τα στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου μας, όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, που με πολύ δουλειά καταφέρνουν αυτά τα αποτελέσματα».

ammoudara4

ammoudara3

Διαφήμιση
Διαφήμιση