HomeΚΡΗΤΗΚουρουμπλής: Θα έλεγα ό,τι και ο Πολάκης για τους δικαστές με διαφορετικό τρόπο

Κουρουμπλής: Θα έλεγα ό,τι και ο Πολάκης για τους δικαστές με διαφορετικό τρόπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λάδι στη φωτιά που προκλήθηκε από τις συκοφαντικές δηλώσεις Πολάκη σχετικά με τους δικαστές με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να τους κατηγορεί ότι μεγάλη μερίδα βρίσκεται στο παραδικαστικό του παρόντος και του παρελθόντος έριξε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Το ότι είπε κάτι που είναι κριτική στους Θεσμούς δεν είναι ότι δεν το δικαιούται. Η κριτική στους Θεσμούς μπορεί να γίνει» δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Ερωτηθείς, δε, αν οι δηλώσεις ήταν λάθος ο υπουργός Εσωτερικών απέφυγε να απαντήσει «ναι ή όχι» λέγοντας ότι «θα μπορούσα να την είχα κάνει (σ.σ. τη δήλωση για τους δικαστές) με διαφορετικό τρόπο».

«Δεν είναι προς θάνατον όσα είπε ο Πολάκης» συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής καλύπτοντας ουσιαστικά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Επιτέθηκε, δε, στην Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων που ζήτησε την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας λέγοντας «τι δουλειά έχουν οι δικαστικές ενώσεις να ζητήσουν την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας;».

Κληθείς να σχολιάσει, τέλος, τη δήλωση του προέδρου της Ένωσης Εισαγγελεών Δημήτρη Ασπρογέρακα είπε, ακόμα, ότι «θα του έλεγα κι εγώ ότι θα πρέπει να δημοσιεύεται το πόθεν έσχες των δικαστών όπως των πολιτικών».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση