HomeΚΡΗΤΗΣε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για την αστική ανάπτυξη του Δ. Ηρακλείου

Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για την αστική ανάπτυξη του Δ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση του Δημάρχου κ. Βασίλη Λαμπρινού πραγματοποιήθηκε σήμερα με εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και ερευνητικών ιδρυμάτων του Ηρακλείου (Πανεπιστήμιο Κρήτης, ΙΤΕ, ΤΕΙ, ΕΤΕΠ, ENISA, ΕΤΕΠ, ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ.)

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιάννης Αναστασάκης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ινιωτάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Μαρία Καναβάκη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Βλαχάκης.

ΣΟΑΠ - ΙΔΡΥΜΑΤΑ 2 1

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου έγινε συνάντηση ανάμεσα στον Δήμο και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο κ. Απόλλωνα Φιλιππή και την αντιπρόεδρο κ. Αγγέλα Σμυρνάκη.

Τις προηγούμενες μέρες έγιναν συναντήσεις με την Αρχαιολογία Ηρακλείου και με την Αρχιεπισκοπή Κρήτης.

Η δημόσια διαβούλευση για το ΣΟΑΠ – ΒΑΑ θα συνεχιστεί μέχρι τις 8 Ιουλίου του 2016 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: (http://www.heraklion.gr/municipality/deliberation/soap-vaa-08062016.html) και όπως τονίζει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός πρόκειται για μια πολύ σημαντική διαδικασία η οποία φέρνει για πρώτη φορά ολόκληρο το Ηράκλειο, Δήμο, φορείς και πολίτες στο ίδιο τραπέζι, προκειμένου για να σχεδιάσουν μαζί το μέλλον της πόλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση