HomeΚΡΗΤΗΜόνο δύο χειρουργεία την εβδομάδα στην Καρδιοχειρουργική – Τι λέει ο δρ Γ. Λαζόπουλος

Μόνο δύο χειρουργεία την εβδομάδα στην Καρδιοχειρουργική – Τι λέει ο δρ Γ. Λαζόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μόνο δύο χειρουργεία πραγματοποιούνται την εβδομάδα στην Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ την ώρα που οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι οι Κρητικοί που αναγκάζονται να μεταφερθούν στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθούν.

Η Καρδιολογική του ΠΑΓΝΗ λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια με τον διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής, δρ Γιώργο Λαζόπουλο να τονίζει, μιλώντας στο cretapost, την ανάγκη για προσλήψεις προκειμένου να μην υπολειτουργεί η Κλινική.

LAZOPOYLOS KARDIOXEIROYRGIKH

«Με το υπάρχον προσωπικό που διαθέτουμε μπορούν να γίνονται μόνο δύο χειρουργεία την εβδομάδα και να αντιμετωπίζονται έκτακτα περιστατικά σε εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις. Ωστόσο, τα τρία αυτά χρόνια που λειτουργεί η Κλινική έχει διαπιστωθεί ότι οι ανάγκες είναι πολύ περισσότερες και πρέπει η Καρδιοχειρουργική να λειτουργήσει πλήρως», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο κ. Λαζόπουλος.

Ανάγκη για προσλήψεις

Άμεση είναι η ανάγκη για προσλήψεις προκειμένου να λειτουργήσει στο 100% η Καρδιοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

«Η βούληση τόσο από τη νέα διοίκηση όσο και από την 7η ΥΠΕ Κρήτης υπάρχει ωστόσο απαιτούνται προσλήψεις για να μπορεί η Κλινική να λειτουργήσει πλήρως. Πιο συγκεκριμένα, χρειάζονται προσλήψεις σε εξιδανικευμένο νοσηλευτικό προσωπικά αλλά και σε γιατρούς. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες που υπάρχουν στο νησί», επεσήμανε σχετικά ο κ. Λαζόπουλος ενώ παράλληλα τόνισε πως «στόχος μας παραμένει η καθημερινή διενέργεια επεμβάσεων και η αντιμετώπιση όλων των έκτακτων περιστατικών».

 Την ίδια ώρα ο κ. Λαζόπουλος μίλησε και για την δωρεά που έγινε από την Ελληνική Πρωτοβουλία λέγοντας πως «βοήθησε σημαντικά ώστε να μπορούν αυτά τα δύο χειρουργεία να γίνονται».

Διαφήμιση
Διαφήμιση