HomeΚΡΗΤΗΣτις δικαστικές αίθουσες… οι βρισιές του Κασιδιάρη εναντίον αστυνομικών

Στις δικαστικές αίθουσες… οι βρισιές του Κασιδιάρη εναντίον αστυνομικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έχει προγραμματιστεί για να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για τις απειλές, που είχε εξαπολύσει αστυνομικών σε εκδήλωση του κόμματος του, το Νοέμβριο του 2012 στη Χερσόνησο.

kasidiaris1

Η υπόθεση είχε πάρει αναβολή τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω παρέλευσης του ωραρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το ίδιο θα συμβεί και σήμερα, καθώς ο κ. Κασιδιάρης δε θα παρευρεθεί στη δίκη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο του Ηρακλείου είχε αναφέρει ότι θα ήθελε να γίνει η δίκη για να μπορέσει επιτέλους να λυθεί η παρεξήγηση, που έχει δημιουργηθεί με τους αστυνομικούς.

Οι απειλές του Κασιδιάρη και η κατάθεση «φωτιά»

Η εκδήλωση είχε γίνει στις 25 Νοεμβρίου του 2012 σε ξενοδοχείο στην Χερσόνησο όπου είχε μείνει στην… ιστορία επειδή ο Χρίστος Παππάς είχε μία σημαία με τον φοίνικα της Απριλιανής δικτατορίας.

Την ίδια ώρα, έξω από το σημείο της εκδήλωσης ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε απειλήσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας ισχυριζόμενος ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους στην περιφρούρηση της εκδήλωσης ενώ είχε πει στον αξιωματικό – μεταξύ άλλων – «αν θες να έχεις νεκρούς, στο λόγο μου θα έχεις».

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή η κατάθεση του τότε αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, Τηλέμαχου Πανταγάκη, για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τρία χρόνια στην Χερσόνησο.

Η συγκεκριμένη κατάθεση – φωτιά βρίσκεται στην ογκώδης δικογραφία της Χρυσής Αυγής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση