HomeLife & StyleΠιτ-Τζολί τσακώνονται για τα χρήματα -Ποιος κερδίζει πιο πολλά

Πιτ-Τζολί τσακώνονται για τα χρήματα -Ποιος κερδίζει πιο πολλά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερη προσωπική πτυχή του ζεύγους Πιτ αποκαλύπτει η RadarOnline, σύμφωνα με την οποία πίσω από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω για το λαμπερό ζευγάρι, υπάρχουν αρκετοί καυγάδες στη σχέση τους.

Ο Μπραντ Πιτ ανησυχεί καθώς η Αντζελίνα επιθυμεί να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στις δικές της ασχολίες, παραμερίζοντας προτάσεις για ρόλους σε ταινίες που θα απέφεραν εκατομμύρια στα ταμεία της οικογένειας και αυτό να προκαλεί τεράστια προβλήματα για τα έσοδα τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το ζευγάρι έχει τρομερά έξοδα με δεκάδες σπίτια και υπερβολικές δαπάνες. Μάλιστα, μόλις πριν από λίγες μέρες πρόσθεσαν στην περιουσία τους ένα πανάκριβο σπίτι στη Μαγιόρκα αξίας 3,5 εκατ. Ευρώ.

Η Radar Online τονίζει ότι όλα άρχισαν όταν η Αντζελίνα αρνήθηκε να δεχτεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο sequel της ταινίας «Maleficent» η οποία θα απέφερε πολλά χρήματα στην οικογένεια και κάτι τέτοιο θεωρούσε ο Μπραντ Πιτ ότι καλύτερο καθώς δεν θέλει να χάνεται καμία επαγγελματική ευκαιρία αποταμιεύοντας όσα περισσότερα μπορεί για τις υπερβολικές δαπάνες των επόμενων χρόνων.

Σε άλλο μήκος κύματος φαίνεται να είναι η διάσημη ηθοποιός αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ έχει πει όχι σε πολλές προτάσεις για ταινίες, ενώ προτιμά να ασχολείται με τα δικά της πρότζεκτ.

Πηγή από το οικείο τους περιβάλλον τονίζει πως: «Αυτό έχει αναστατώσει τον Μπραντ, ο οποίος επισημαίνει ότι η πολυμελής οικογένειά τους δεν είναι σε θέση να απορρίπτει πληρωμές μεγέθους 30 εκατομμυρίων δολαρίων».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση