HomeΚΡΗΤΗΜε καταγωγή από την Κρήτη ο 52χρονος παιδεραστής

Με καταγωγή από την Κρήτη ο 52χρονος παιδεραστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Αστυνομία, όπως συμβαίνει παγίως σε τέτοιες περιπτώσεις και έπειτα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου, που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 08.06.2016 στη Ρόδο, κατηγορούμενος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, αποπλάνηση παιδιών και ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΜΥΤΑΡΑ Γεώργιο του Κωνσταντίνου, γεννηθέντα την 10.07.1964 στο Ηράκλειο Κρήτης.

rodos1

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 14.07.2016, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

rodos2

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση