HomeΚΡΗΤΗΛANE SEA LINES: Eκδρομή του Αγίου Πνεύματος στα Κύθηρα και την Καλαμάτα

ΛANE SEA LINES: Eκδρομή του Αγίου Πνεύματος στα Κύθηρα και την Καλαμάτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H ΛANE SEA LINES, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σηκώνει άγκυρα από Κίσαμο και  ταξιδεύει σε Κύθηρα και Καλαμάτα, στις 18 Ιουνίου, με μοναδικές προσφορές επιβάτες και ΙΧ .

Εκπληκτικές προσφορές από την ΛANE που ξεκινάνε από 30 € για 1 επιβάτη σε οικονομική θέση ή 130 € για 1επιβάτη  σε οικονομική θέση & 1 ΙΧ εφόσον επιλέξουν τα Κύθηρα. Για το λιμάνι της Καλαμάτας οι προσφορές ξεκινάνε από 40 € για 1 επιβάτη σε οικονομική θέση ή 150 € για 1επιβάτη σε οικονομική θέση & 1 ΙΧ.

Οι ταξιδιώτες που επιλέξουν τα Κύθηρα, μπορούν να  επισκεφθούν  τη Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, όπου φυλάσσεται το ιερότερο κειμήλιο του νησιού, η εικόνα της Παναγίας, για την οποία λέγεται ότι είναι ένα από τα έργα του Ευαγγελιστή Λουκά.

Στα Κύθηρα, γνωστά και ως Νησί της Αφροδίτης, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στον παραδοσιακό Μυλοπόταμο,  τους καταρράκτες της Νεράιδας και τους Μύλους, το Διακόφτι το λιμάνι των Κυθήρων, το ψαροχώρι Αβλέμονα, τη Χώρα με το μεγάλο ενετικό κάστρο και τα αρχοντικά σπίτια, το κοσμοπολίτικο Καψάλη, τις υπέροχες παραλίες Φυρή, Παλαιόπολη και Χαλκός.

Όσοι επιβάτες, επιλέξουν ως προορισμό την όμορφη Καλαμάτα, με το καλό φαγητό και τους πολλούς αρχαιολογικούς χώρους  έχουν πάμπολλες ταξιδιωτικές επιλογές. Όπως τα  κάστρα της Μεσσηνίας, στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα, με κύρια το ιστορικό Ναβαρίνο της Πύλου, τα πολυτραγουδισμένα και καλοδιατηρημένα κάστρα της Μεθώνης και της Κορώνης.

ΚΥΘΗΡΑΩστόσο, ο ταξιδιώτης μπορεί να περιηγηθεί από το ιστορικό Ναύπλιο και το Μπούρτζι, στην διάσημη Επίδαυρο, και από τις Μυκήνες, το Μυστρά, την Τρίπολη & την Σπάρτη, στην εκπληκτική Μονεμβασιά και την Αρχαία Ολυμπία. Όλα μέρη μοναδικά, γεμάτα ομορφιά, ιστορία, παράδοση…

Απολαύστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στα Κύθηρα ή την Καλαμάτα με την ΛANE SEA LINES και εκμεταλλευτείτε τις ειδικές προσφορές για επιβάτες και ΙΧ.

Πληροφορίες και έκδοση εισιτηρίων στα τηλέφωνα 28210 27500, 28220 23250 ή στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση