HomeΚΡΗΤΗΝέο H&M κατάστημα στο Ηράκλειο!

Νέο H&M κατάστημα στο Ηράκλειο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η H&M, Hennes & Mauritz, με χαρά ανακοινώνει το άνοιγμα του 2ου καταστήματος της στην Κρήτη και του 1ου στην πόλη του Ηρακλείου και το γιορτάζει με ένα fashion πάρτυ με πολλές εκπλήξεις και live εμφάνιση της μοναδικής Ελένης Φουρέιρα. Το άνοιγμα έχει προγραμματιστεί για τις 07 Ιουλίου στις 17.00!

Το νέο 3όροφο H&M κατάστημα των 1.600 τ.μ. θα προσφέρει γυναικεία, αντρική, εφηβική και παιδική μόδα – συμπεριλαμβανομένων των συλλογών Divided, H&M Mama, H&M+, H&M Sport, Underwear και Accessories – και θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο εμπορικά σημεία του Ηρακλείου στην οδό 25ης Αυγούστου 64 – 66.

“Το Ηράκλειο είναι μια από τις πιο σημαντικές και όμορφες πόλεις της Ελλάδας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανοίγουμε ένα νέο, full concept κατάστημα σε ένα τόσο κομβικό σημείο. Η H&M επεκτείνεται και κάνει μακροχρόνιες επενδύσεις για να χτίσει ένα ακόμη πιο ισχυρό brand στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει ζήτηση για νέο προσωπικό και εσωτερική εξέλιξη,” δήλωσε η κα. Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου και Βουλγαρίας.

Η καλοκαιρινή συλλογή της Η&Μ φέρνει στους πελάτες της την τελευταία λέξη της μόδας και μια καλοκαιρινή αίσθηση από κλασικές στιγμές του καλοκαιριού και αναμνήσεις. Η συλλογή περιλαμβάνει κομμάτια με μποέμ επιρροές και με έμφαση στα μακρυά αέρινα φορέματα και καφτάνια με χειροποίητες λεπτομέρειες.

Τέλος, η H&M με χαρά ανακοινώνει και το άνοιγμα του 35ου καταστήματος της για όλη την οικογένεια στη πόλη της Βέροιας. Το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει εντός του 2016 και θα αποτελεί το 1ο κατάστημα της εταιρείας στη Βέροια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση