HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένο το 6ο Τουρνουά «Streetball 3on3» του Δ. Ηρακλείου

Επιτυχημένο το 6ο Τουρνουά «Streetball 3on3» του Δ. Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο το 6ο τουρνουά «Streetball 3on3» του Δήμου Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Στους αγώνες βρέθηκε το Σάββατο και ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός.

Streetball 1 1

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους φιλοξενούμενους παίκτες και προπονητές για την βοήθεια τους στη διοργάνωση και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός ότι οι Ηρακλειώτες έχουν αγκαλιάσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση και χάρη στη δική τους αγάπη και την προσπάθεια της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, το τουρνουά έχει γίνει πια θεσμός.

Στον Δήμαρχο Ηρακλείου παρέδωσε φανέλα της Εθνικής Ελλάδος με υπογραφές των παικτών ο μπασκετμπολίστας του Περιστερίου Νίκος Βούλγαρης, ως εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ.

Στο 6ο «Streetball 3on3» συμμετείχε και ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Γιάννης Σφαιρόπουλος. Ο κ. Σφαιρόπουλος ήρθε στο Ηράκλειο αποκλειστικά για να διδάξει στα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά μερικά από τα βασικά του μπάσκετ.

Streetball 5 1

Αυτή ήταν μια από τις καινοτομίες της φετινής διοργάνωσης, καθώς σε όλη τη τη διάρκεια το Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια εκμάθησης μπάσκετ από γνωστούς Έλληνες καλαθοσφαιριστές υπό την επίβλεψη του προπονητή κ. Σταύρου Μυκονιάτη.

Οι συμμετοχές στο τουρνουά ξεπέρασαν τις 800 ενώ παράλληλα με την αγωνιστική δράση συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Ηρακλείου. Το 6ο «Streetball 3on3» διοργάνωσαν ο Δήμος Ηρακλείου, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση