HomeΚΡΗΤΗΕπιτυχημένη η πρώτη συνέλευση στελεχών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Επιτυχημένη η πρώτη συνέλευση στελεχών της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η πρώτη  οργανωτική πρωτοβουλία της νεοεκλεγείσας διοίκησης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Σε συντονισμό με την ηγεσία του κόμματος και με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, οργανώθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση με στελέχη και μέλη του κόμματος την περασμένη Παρασκευή, 10 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Galaxy, με επίσημο ομιλητή τον Γραμματέα του κόμματος και  βουλευτή Ηρακλείου κο Λευτέρη Αυγενάκη και την παραγωγική και μάχιμη  ευρωβουλευτή της ΝΔ, κα Ελίζα Βόζεμπεργκ.

FB_IMG_1465660714112

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε από τον νέο πρόεδρο ΝΟΔΕ κο Καλλέργο Βουλγαράκη και τα μέλη της διοίκησης βράβευση σε όλους τους απερχόμενους προέδρους της Οργάνωση του νομού.

Αναλυτικότερα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους οι:  Δημήτρης Γιαννουλάκης, Παναγιώτης Σπαθαράκης, Αντώνης Σακαδάκης, Νίκος Χαριτάκης, Γρηγόρης Ροκαδάκης, Μανόλης Νταμπάκης, Θέμης Τζουλιαδάκης καθώς και η μακροβιότερη πρόεδρο Τοπικής Οργάνωσης κα Καντώ Αναστασάκη ενώ  «προγραμματίζεται ιδιαίτερη εκδήλωση για τους πρέδρους που έχουν φύγει απο τη ζωή αλλά όχι απο το μνήμη των στελεχών του κόμματος μας», όπως δήλωσαν οι διοργανωτές.

FB_IMG_1465657575155

Όλοι τους φανερά συγκινημένοι ευχαρίστησαν την νέα Διοίκηση της ΝΟΔΕ, τον Γραμματέα του κόμματος, την επίσημη προσκεκλημένη κα Βόζεμπερκ αλλά και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης δηλώνοντας παρόντες στη μάχη των επερχόμενων εκλογών καθώς και την απόλυτη στήριξη στο νέο αρχηγό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

FB_IMG_1465657583819

Στην εκδήλωση απηύθυναν  χαιρετισμό, ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών ΝΔ, κος Μανόλης Κεφαλογιάννης, η αναπληρώτρια της Γραμματείας  Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος,  κα Ελένη Κτιστάκη ενώ παρευρέθησαν ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης, το στέλεχος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης του κόμματος Μανόλης Χαιρέτης, ο περιφερειακός σύμβουλος  Γιώργος Ματαλλιωτάκης, η πολιτευτής Ρέα Αλεξανδράκη, το μέλος της γραμματείας προγράμματος του κόμματος Μηνάς Παπαδάκης, καθώς και  μέλη τομέων σε κεντρικό επίπεδο, Γιάννης Χατζηνικολάου στέλεχος της γραμματείας παραγωγικών τομέων, Γιώργος Χατζηδάκης επιστημονικών φορέων, Τομέας Πολιτισμού Κώστας Χρηστίδης, Τομέας Υγείας  Σταύρος Τζουλάκης, Γιώργος Κοχιαδάκης, Γιώργος Λυρώνης, Κώστα Τερζάκη Τομέας Υποδομών Νίκος Νταμπακάκης και Αντώνης Κουμπενάκης, Τομέα Δικαιοσύνης Αντώνης Επιτροπάκης, Γιώργος Μερκουλίδης, Γιώργος Παπαδάκης, καθώς και απο τον τομέα φορολογικής πολιτικής Γιάννης Ταμπακάκης και Νίκος Βασιλάκης.

FB_IMG_1465657757693

Την εκδήλωση συντόνισαν με επιτυχία ο Λευτέρης Ζερβός, Κώστας Χατζημηνάς και ο Βαγγέλης Καρκανάκης,  καθώς και τα  μέλη της νέας Διοίκησης:  Γιάννης Οικονόμου, Γιάννης Παπαδάκης, Νίκος Σακαδάκης, Γιώργος Παπάς, Νίκος Στάθογλου, Ελένη Τσαντηράκη, Μαρίνα Φανιουδάκη, Μιχάλης Κόκκινος, Βασίλης Νικολακάκης και Μπάμπης Φραγκιαδάκης.

FB_IMG_1465657589914

Επιπλέον στην Νομαρχιακή Συνέλευση παρευρέθησαν με τα συμβούλια τους οι πρόεδροι ΔΗΜ.Τ.Ο:  Χερσονήσου Γιώργος Mπαγουράκης,Μαλεβιζίου Γιάννης Παραγιουδάκης, Ηρακλείου Ειρήνη Βολιτάκη ,Φαιστού Μανούσος Πουλινάκης, Μινώα Πεδιάδας Βαγγέλης Πλεύρης, Γόρτυνας Νίκος Καλλέργης, Βιάννου Μανόλης Καραγιωργάκης, Αχαρνών – Αστερουσίων Ιωάννης Μαργελάκης.

Αρκετά ήταν και τα αυτοδιοικητικά στελέχη α΄ και β´ βαθμού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση καθώς επίσης και συνδικαλιστικά στελέχη.

Ανακοινώθηκαν οι στόχοι της νέας διοίκησης για το επόμενο δίμηνο στο Ηράκλειο.

Ανακοινώθηκε ακόμα η σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της οργάνωσης  «ΝΟΔΕ Ηρακλείου – Official. Page», η οποία θα ενημερώνει συστηματικά   τα μελή του κόμματος στο νομό καθώς  και το επίσημο  mail: [email protected] .

Τέλος,  η Νομαρχιακή  Συνέλευση έκλεισε  με το  μήνυμα:

« Η Νέα Δημοκρατία και στο Ηράκλειο ανοίγει τις πόρτες με σεβασμό στην πρόσφορα των παλαιών και έμπειρων στελεχών, με χώρο και δυνατότητα έκφρασης στους νέους,  χωρίς ίχνος εσωστρέφειας. Όλοι μαζί δίνουμε οξυγόνο στην παράταξη και δυναμώνουμε την Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία του Ηρακλείου.»

Κλείνοντας,  ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Καλλέργος Βουλγαράκης ευχαρίστησε τον κο Γιάννη Οικονόμου  και το προσωπικό του Galaxy Hotel για την άψογη φιλοξενία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση