HomeΚΡΗΤΗ«Περίεργη» δήλωση Κατρούγκαλου: Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη δεν ήταν Αριστεροί

«Περίεργη» δήλωση Κατρούγκαλου: Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη δεν ήταν Αριστεροί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Οι αντισυγκεντρώσεις καμία σχέση δεν έχουν με την Αριστερά» συμπλήρωσε – Με «face control» η ομιλία του στον Άγιο Νικόλαο – Τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τσέκαραν έναν προς έναν όσους πήγαν στο ξενοδοχείο, όπου μίλησε ο υπουργός Εργασίας

Μετά τις χθεσινές αποδοκιμασίες που δέχθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα τοπικά στελέχη τσέκαραν έναν προς έναν όσους πήγαν στο ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο υπουργός Εργασίας στον Αγιο Νικόλαο. Την ίδια ώρα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρισκόντουσαν περιμετρικά του ξενοδοχείου.

Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό-Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος στην ομιλία του στον Αγιο Νικόλαο έκανε και μια αναφορά που πρόκαλεσε αίσθηση και μιλώνστας αρχικά για άνοιγμα στην κοινωνία που μικρές ομάδες προσπάθησαν να το ματαιώσουν. Είπε χαρακτηριστικά:

«Οι αντισυγκεντρώσεις καμία σχέση δεν έχουν με την Αριστερά. Αυτοί που σκότωσαν τον Λαμπράκη δεν ήταν Αριστεροί. Εμείς θα συνεχίσουμε χωρίς να φοβόμαστε τραμπουκισμούς αυτών των μικρών ομάδων. Είμαστε η ελπίδα της κοινωνίας για ένα πολιτικό σύστημα διαφορετικό και σε επιστροφή σε συνθήκες που δεν θα είναι αυτές της μιζέριας μετά από έξι χρόνια λιτότητας και μνημονίων».

Και συνέχισε: «Πρέπει να ξεχωρίσαμε όμως τον ψόγο που δίνουν οι πολίτες αβίαστα και οι συγκεκριμένες ομάδες είτε τραμπούκων οι ανθρώπων που νομίζουν ότι παίζουν την επανάσταση στο πλαίσιο της μικρής μιζέριας των 5-6 ατόμων».

Ακόμη ο κ. Κατρούγκαλος, απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε πως αν λυπήθηκε για κάτι χθες ήταν πόσοι λίγοι συγκεντρώθηκαν από τα συνδικάτα. «Ήταν καμιά δεκαριά άνθρωποι έξω από την αίθουσα που είχαν ζητήσει να συναντηθώ με φορείς. Στην πραγματικότητα πολύ λιγότεροι από τα μέλη των ΔΣ των συνδικάτων» και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλουμε τα συνδικάτα μαζικά και θέλουμε μια ανοιχτή συζήτηση με αυτά» σημειώνοντας ακόμη πως και τα συνδικάτα θα πρέπει να εκπροσωπούν τον κόσμο να μην έχουν αυτή την απομόνωση.

Στο βίντεο, είναι η στιγμή της άφιξής του σε ιδιαίτερα ήρεμο και φιλικό κλίμα από όλους τους παρευρισκόμενους έξω από το ξενοδοχείο ΕΡΜΗΣ.

Ολη η ομιλία του υπουργού εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου στον Αγιο Νικόλαο με θέμα: «Τι νομοθετήθηκε σε Φορολογικό – Ασφαλιστικό, τι θέλουμε για τα Εργασιακά δικαιώματα».

Τον υπουργό υποδέχτηκε ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Θραψανιώτης καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος από το Λασιθι και το Ηράκλειο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση