HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη η βρετανίδα «βασίλισσα της γαστρονομίας» για την … γευστική προβολή του νησιού

Στην Κρήτη η βρετανίδα «βασίλισσα της γαστρονομίας» για την … γευστική προβολή του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα «πρέσβειρα» του κρητικού γαστριμαργικού τουρισμού, στη Βρετανία.

Ο λόγος για την 37χρονη Gizzi Erskine, δημοσιογράφο, παρουσιάστρια κα παραγωγό τηλεοπτικών εκπομπών με αντικείμενο την υψηλή μαγειρική. Η ίδια η Erskine με ανώτατες σπουδές στη γαστρονομία γευσιγνωσία και οινογνωσία, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της, με μεγάλο αριθμό φανατικών φίλων , καθώς έχει παρουσιάσει εκπομπές γαστρονομικού ενδιαφέροντος στα τηλεοπτικά δίκτυα Channel 4 και ΙΤV. Λόγω του νεαρού της ηλικίας της αλλά και του προσωπικού της στυλ, είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο target group των συνομηλίκων της αλλά και νεότερων ατόμων.

gizzi3

Αν και η ίδια δηλώνει θαυμάστρια και οπαδός της πανκ ροκ μουσικής, ωστόσο ενδυματολογικά ακολουθεί το ύφος των 60’s κάνοντας πολλούς, λόγω των vintage εμφανίσεων της στην οθόνη και στην καθημερινότητά της, να την παραλληλίζουν με την Όντρει Χέμπορν της «υψηλής μαγειρικής».

Σήμερα, η Gizzi Erskine συνεργάζεται με την βρετανική εφημερίδα «The Independent», για λογαριασμό της οποίας θα γράψει τις γαστριμαργικές – και όχι μόνο –  εντυπώσεις της από την Κρήτη.

Βεβαίως, θεωρείται δεδομένο ότι θα μοιραστεί τις εμπειρίες της με τους φίλους της στο youtube όπου διατηρεί κανάλι αλλά και στο instagram.

H Erskine βρίσκεται ήδη στην Κρήτη όπου πιθανότατα θα παραμείνει μέχρι τις 17 Ιουνίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει λεπτομερές πρόγραμμα για τα μέρη που θα επισκεφθεί.

gizzi4

Το σίγουρο είναι ότι η βρετανίδα δημοσιογράφος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην Ελούντα, ανεβάζοντας φωτογραφίες και  στιγμιότυπα της παραμονής της στις προσωπικές της ιστοσελίδες στα social media, στα οποία να σημειωθεί ότι είναι ιδιαίτερα ενεργή. Τις τελευταίες ώρες, «ανεβάζει» φωτογραφίες με παραδοσιακούς μεζέδες της Κρήτης, αλλά χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, προκαλώντας την περιέργεια και το ενδιαφέρον των φίλων της.

Μέρος από τα έξοδα της παραμονής της στην Κρήτη θα καλυφθεί από τον ΕΟΤ δεδομένου ότι οι εντυπώσεις της και η κριτική της θα καταγραφούν και θα διαδοθούν στο κοινό της.

gizzi5

Η ενέργεια θεωρείται ότι εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της χώρας και της Κρήτης ειδικότερα, με στόχο την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού όπως είναι εν προκειμένω ο γαστριμαργικός.

 

 

gizzi 2

gizzi7

gizzi6

Διαφήμιση
Διαφήμιση