HomeΚΟΣΜΟΣΜπερλουσκόνι: Αφήνομαι στα χέρια του Θεού, είμαι ήρεμος

Μπερλουσκόνι: Αφήνομαι στα χέρια του Θεού, είμαι ήρεμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Είμαι ήρεμος και αντιμετωπίζω αυτή την ευαίσθητη περίοδο έχοντας εμπιστοσύνη στο Θεό και στην εξαιρετική εμπειρία των γιατρών και του προσωπικού του (νοσοκομείου) Σαν Ραφαέλε», αυτά είναι τα πρώτα λόγια του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μετά την νοσηλεία του έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Ο 79χρονος επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς πρόκειται να υποβληθεί σε αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας, ύστερα από απόφαση του θεράποντος ιατρού του.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ευχαρίστησε όσους εξέφρασαν την αγάπη τους και του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση, λέγοντας πως τον συγκίνησαν.

«Δε θα ξεχάσω τα λόγια των φίλων, των πολιτικών στελεχών, των συνεργατών μίας ζωής, των πάρα πολλών υποστηρικτών που με έκαναν να τους νιώσω κοντά μου με μία απίστευτη θέρμη», πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, δεν παρέλειψε να τονίσει πως το κόμμα του θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται, καλώντας τις «γυναίκες και τους άνδρες της Φόρτζα Ιτάλια να ασχοληθούν εντατικά ώστε να αναδειχθούν οι υποψήφιοι της κεντροδεξιάς (σ.σ. στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών). Η Φόρτζα Ιτάλια είναι πλήρως ενεργή στους εθνικούς και περιφερειακούς οργανισμούς τους και είναι απόλυτα ικανή να ενεργήσει αυτές τις ημέρες της αναγκαστικής απουσίας μου».

Όλα αυτά σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι παρά τα προβλήματα υγείας του, δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την προεδρία της Φόρτζα Ιτάλια, όπως είχε κυκλοφορήσει μετά τη νοσηλεία του.

«Τα λόγια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι διώχνουν τις εικασίες των τελευταίων ωρών. Η Φόρτζα Ιτάλια είναι συμπαγής, ενεργή και όπως μας ζήτησε ο πρόεδρος, συγκεντρωμένη στους στόχους της, ξεκινώντας από τις εκλογές», δήλωσε ο γερουσιαστής του κόμματος, Αντρέα Μαντέλι.

Ο γιατρός του Μπερλουσκόνι, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, ανακοινώνοντας την επέμβαση του ασθενούς του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και θα διαρκέσει 4 ώρες, επισήμανε πως ο πρώην πρωθυπουργός πριν νοσηλευτεί είχε κινδυνεύσει να πεθάνει.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση