HomeΚΡΗΤΗΥγρός τάφος… η θάλασσα για τρεις συνανθρώπους μας

Υγρός τάφος… η θάλασσα για τρεις συνανθρώπους μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος το τελευταίο 24ωρο οι πνιγμοί στις παραλίες του νησιού, με τρεις συνανθρώπους μας να αφήνουν την τελευταία τους πνοή στη θάλασσα, ενώ έκαναν μπάνιο.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί με τους ισχυρούς ανέμους, φαίνεται ότι δε σταματούν κάποιους από το να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, χωρίς όμως να υπολογίζουν την τραγική αυτή κατάληξη.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην παραλία της Σκαλέτας στο Ρέθυμνο, όταν ένας 60χρονος Γάλλος έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε.

Εργαζόμενοι ξενοδοχείου, που βρίσκεται στην περιοχή, εντόπισαν τον 60χρονο και ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές και το ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως για τον άνδρα ήταν ήδη αργά.

50χρονος στην Ιεράπετρα

Την ίδια ώρα ένας 50χρονος τουρίστας, επίσης από τη Γαλλία άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή Καθαράδες στην Ιεράπετρα στο Λασίθι.

Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε άλλος πελάτης του ξενοδοχείου, ο οποίος κατευθύνθηκε στο χώρο της πισίνας για να κάνει μπάνιο.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση στο ξενοδοχείο και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά για τον άτυχο 50χρονο.

Σοκαρισμένη η σύζυγος του, με την οποία βρίσκονταν στο νησί μας για διακοπές, δε μπορούσε να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που επεφύλαξε η μοίρα για το σύζυγο της.

77χρονος στο Ηράκλειο

Αυτή τη φορά πρόκειται για έναν 77χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην παραλία του Τομπρούκ στο Ηράκλειο.

tobruk1

Πολίτες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο εντόπισαν τον άτυχο άνδρα νεκρό και ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές και το ΕΚΑΒ.

tobryk3

Διαφήμιση
Διαφήμιση