HomeΚΡΗΤΗΑπολογιών… συνέχεια για τους κρητικούς με το λαθρεμπόριο όπλων

Απολογιών… συνέχεια για τους κρητικούς με το λαθρεμπόριο όπλων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των  μελών της εγκληματικής οργάνωσης, που εξαρθρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Ομάδα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Αθήνας σε συνεργασία με υπηρεσίες των Χανίων.

Οι απολογίες των 18 μελών της εγκληματικής οργάνωσης ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα με τους δύο πρώτους, που φέρουν κατηγορίες πλημελληματικού χαρακτήρα, να αφήνονται ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ακολούθησαν άλλοι τρεις το πρωί της Τρίτης, με τους δύο να αφήνονται επίσης ελεύθεροι, ενώ ο τρίτος, ο οπλουργός της οργάνωσης, να παίρνει το δρόμο προς τη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των 13, ανάμεσα τους και οι δύο ειδικοί φρουροί έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Από τους υπόλοιπους οι τέσσερις κατηγορούνται για απλή κατοχή όπλων, ενώ σε βάρος του πέμπτου είχε ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή πολεμικού όπλου(καλάσνικοφ).

Οι απολογίες των συλληφθέντων που απομένουν, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών υπηρεσιών, που εμπλέκονται στην υπόθεση, προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της παράνομης δραστηριότητας, που είχε αναπτύξει η εγκληματική οργάνωση, προσδιορίζοντας τον ακριβή αριθμό όπλων και φυσιγγίων, που είχαν “σπρώξει” οι συλληφθέντες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση