HomeΚΡΗΤΗΗ απρόσεκτη οδήγηση… έφερε τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου και κομφούζιο

Η απρόσεκτη οδήγηση… έφερε τροχαίο στο κέντρο του Ηρακλείου και κομφούζιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πράξη το … vivere pericolosamete φαίνεται πως θέλησαν να κάνουν δύο νεαρές κοπέλες που επέβαιναν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα λίγο πριν από τις 10 το βράδυ σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου.

Στη λεωφόρο Δημοκρατίας, περίπου απέναντι από το Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, η μοτοσικλέτα των κοριτσιών, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό μία ακόμη γυναίκα.

troxaio

Παρά το γεγονός ότι η σύγκρουση ήταν δυνατή, οι δύο κοπέλες γλύτωσαν τα χειρότερα, αφού δεν τραυματίστηκαν και δεν χρειάστηκε να κληθεί ούτε το ΕΚΑΒ.

Ωστόσο, η οδηγός του αυτοκινήτου που είδε τις δύο «αμαζόνες» να προσγειώνονται στο όχημά της, στο οποίο να σημειωθεί προκλήθηκαν υλικές ζημιές, υπέστη σοκ ξεσπώντας σε κλάματα.

Την κατάσταση προσπάθησαν να βάλουν σε τάξη, άνδρες της ΟΠΚΕ που τυχαία βρέθηκαν στο σημείο με υπηρεσιακό όχημα, μέχρι να καταφθάσει η Τροχαία προκειμένου να επιληφθεί του ατυχήματος αλλά και να διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων, δεδομένου ότι προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος.

troxaio8

troxaio7

troxaio6

troxaio5

troxaio3

troxaio2

Διαφήμιση
Διαφήμιση