HomeΚΡΗΤΗΓενναία μάχη για τη ζωή του δίνει ο 22χρονος Δήμος- Μέρες αγωνίας για την οικογένεια του

Γενναία μάχη για τη ζωή του δίνει ο 22χρονος Δήμος- Μέρες αγωνίας για την οικογένεια του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, αλλά σταθερή, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο 22χρονος Δήμος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά μετά το τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του στην εθνική οδό Ηρακλείου-Βιάνου, στο ύψος του Κερατόκαμπου.

Ο 22χρονος φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου ο 22χρονος να ξεπεράσει τον κίνδυνο για τη ζωή του και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τραύματα του.

Μάλιστα ο νεαρός υπέστη τραχειοτομή τις προηγούμενες ημέρες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες να προσβληθεί από κάποια λοίμωξη.

Την ίδια ώρα στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του, η οποία περνά μέρες αγωνίας, από τότε που το δικό τους παιδί, τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς γύριζε με το μηχανάκι του από χωράφι της οικογένειας που είχε πάει για να κλείσει το νερό.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ίδιους, το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι ο 22χρονος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, εξαιτίας της υποστελέχωσης των μονάδων υγείας της περιοχής τους, ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη της κατάστασης του.

Την ίδια ώρα για την κατάσταση της υγείας του νεαρού, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο ατύχημα έχει ενημερωθεί ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός από βουλευτές του Ηρακλείου.

Μάλιστα ο υπουργός έχει ενημερωθεί επίσης για τις τραγικές ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μονάδες υγείας της συγκεκριμένης περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση