HomeΚΡΗΤΗΑναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό της νεαρής αθλήτριας από τον προπονητή της

Αναβλήθηκε η δίκη για τον βιασμό της νεαρής αθλήτριας από τον προπονητή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναβολή πήρε σήμερα το πρωί η εκδίκαση της υπόθεσης του βιασμού της νεαρής αθλήτριας από τον προπονητή της στην Ιεράπετρα.

Στο εδώλιο κάθεται για δεύτερη φορά – όπως ήδη έχει γράψει το cretapost – ο 55χρονος σήμερα προπονητής ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 έτη κάθειρξης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση της ανήλικης αθλήτριας που τότε ήταν 13 ετών.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, δεν εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης η νεαρή αθλήτρια δηλώνοντας ασθένεια.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι οι συνήγοροι του κατηγορουμένου αντέδρασαν και επέμειναν στο να συνεχιστεί η δίκη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αντίθετα, συζητήθηκε στο δικαστήριο το αίτημα που είχε υποβληθεί από την πλευρά του συνηγόρου του κατηγορούμενου για την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρωτόδικη διαδικασία ο 55χρονος είχε εμφανιστεί συντετριμμένος ενώπιον των δικαστών και είχε ισχυριστεί ότι με την ανήλικη κοπέλα διατηρούσε ερωτική σχέση και μάλιστα εκείνη ήταν – σύμφωνα πάντα με τον ίδιο – που τον προκαλούσε σεξουαλικά.

Άφησε δε, να εννοηθεί ότι η ανήλικη αθλήτρια ήταν ήδη πολύ πεπειραμένη στον έρωτα ενώ τόνισε πώς κόντεψε να «κλείσει» το σπίτι του εξαιτίας της.

Κατά την απολογία του, είχε αρνηθεί την κατηγορία του βιασμού και είχε ισχυριστεί ότι όσες φορές συνευρέθηκε με την 29χρονη σήμερα γυναίκα, ήταν με τη συναίνεσή της.

Οι ισχυρισμοί τότε, δεν έπεισαν το δικαστήριο που του επέβαλε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση