HomeΚΡΗΤΗΈπεσε από κεραμοσκεπή την ώρα που έκανε… εργασίες

Έπεσε από κεραμοσκεπή την ώρα που έκανε… εργασίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έπεσε από κεραμοσκεπή την ώρα που εκτελούσε εργασίες ένας 65χρονος άνδρας σήμερα το πρωί.

Το περιστατικό όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, συνέβη λίγο μετά τις 8 το πρωί όταν ο 65χρονος – για άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες – την ώρα που βρισκόταν στην κεραμοσκεπή στην Μυρτιά Ηρακλείου έπεσε από ύψος τριών μέτρων.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο 65χρονος έχει χτυπήσει σοβαρά με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ν’ αναφέρουν ότι παρουσιάζει κινητικά προβλήματα κι ενδεχομένως να έχει χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη.

Παράλληλα φέρει και ελαφρότερα τραύματα στο κεφάλι.

Ο 65χρονος αυτή την ώρα βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και οι γιατροί τον έχουν υποβάλει σε μία σειρά από εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο cretapost ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς, ανέφερε ότι έχει ήδη ενημερωθεί για το θέμα και στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας.

«Οι πρώτες πληροφορίες που έχω επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι είναι εργατικό ατύχημα. Ο 65χρονος αποτελεί μέλος ενός συνεργείου που βρίσκονταν εκεί για εργασίες», επεσήμανε οκ. Βοργιάς ενώ την ίδια ώρα ανέφερε ότι ο ίδιος σπεύδει στην περιοχή για να συμμετάσχει στην επιτόπια αυτοψία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση