HomeΚΡΗΤΗΣτις γλάστρες φύτευε το… χασίς

Στις γλάστρες φύτευε το… χασίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες ένας 61χρονος ο οποίος καλλιεργούσε τον δικό του «χασισόκηπο».

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί άνδρες της αστυνομίας έκαναν έλεγχο στο σπίτι που μένει ο 61χρονος στη Μεσαρά και διαπίστωσαν ότι φύτευε τα χασισόδεντρα στις γλάστρες που είχε στο μπαλκόνι του.

Πρόκειται για εννέα δενδρύλλια κάνναβης που βρίσκονταν στο στάδιο της ανάπτυξης και είχαν φτάσει τα 60 εκατοστά ύψους.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 61χρονος να συλληφθεί και τα δενδρύλλια κάνναβης να ξεριζωθούν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (07.06.2016) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Φαιστού από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 61χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (07.06.2016) το πρωί από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 61χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα (9) δενδρύλλια κάνναβης ευρισκόμενα στο στάδιο της ανάπτυξης, ύψους έως 60 εκατοστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο συλληφθείς,  οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση