HomeΚΡΗΤΗΣήμερα η δεύτερη… δόση των απολογιών για την εγκληματική οργάνωση

Σήμερα η δεύτερη… δόση των απολογιών για την εγκληματική οργάνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαραθώνια αναμένεται να είναι και η σημερινή απολογία των υπολοίπων συλληφθέντων που κατηγορούνται για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε όπλα και εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.

Χθες ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν δύο από τους 18 συλληφθέντες – που έφεραν κατηγορίες για κατοχή όπλων, πλημμεληματικού χαρακτήρα – με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους αφήνουν ελεύθερους με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα, οι όροι είναι η απαγόρευση της εξόδου από την χώρα αλλά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Σήμερα αναμένεται η δεύτερη… δόση των απολογιών. Συνολικά μένουν να απολογηθούν ακόμα 16 άτομα με τις δικαστικές πηγές να αναφέρουν πως έως την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Χανίων, ο οποίος λόγω του μεγάλου αριθμού των συλληφθέντων, βρέθηκε προχθές ο ίδιος στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου εξακολουθούν να κρατούνται, και τους άσκησε τις διώξεις.

Συγκεκριμένα στους 13 από τους 18, ανάμεσα τους και οι δύο ειδικοί φρουροί ασκήθηκαν διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Από τους υπόλοιπους, οι τέσσερις κατηγορούνται για απλή κατοχή όπλων, ενώ σε βάρος του πέμπτου ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή πολεμικού όπλου.

https://www.youtube.com/watch?v=SwhSYiokwqo

Δείτε εδώ όλο πώς λειτουργούσε η εγκληματική οργάνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση