HomeΚΡΗΤΗΦωτογραφικά «κλικ» από το κέντρο του Ηρακλείου εν μέσω … καύσωνα

Φωτογραφικά «κλικ» από το κέντρο του Ηρακλείου εν μέσω … καύσωνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τί κι αν φυσούσε βοριαδάκι; Τουλάχιστον σύμφωνα με την επίσημη πρόγνωση του καιρού. Η ζέστη το μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου ήταν ανυπόφορη, καθώς ο υδράργυρος ξεπέρασε την πρόβλεψη των 28 βαθμών Κελσίου και … τράβηξε την ανηφόρα φλερτάροντας με τον αριθμό 32 στο θερμόμετρο.

Έτσι επιστρατεύτηκαν καπέλα, πλαστικά μπουκάλια νερού, ρούχα ελαφρά και σε κάποιες περιπτώσεις .. αποκαλυπτικά, μέχρι και κινέζικες ομπρέλες εμφανίστηκαν στην πόλη για να προστατεύσουν μωράκια και ηλικιωμένους από τις καυτές ακτίνες του ήλιου.

zesti

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στιγμιότυπα από το κέντρο της πόλης, όπου ντόπιοι και επισκέπτες προσπαθούσαν να προφυλαχθούν από την ζέστη ή να ανακουφιστούν από τη δίψα.

Υπομονή μέχρι αύριο, οπότε σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ θα υπάρξουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και πρόσκαιρες βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φθάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

zesti6

zesti2

zesti4

zesti5

zesti7

Διαφήμιση
Διαφήμιση