HomeΚΡΗΤΗΣτον ανακριτή σήμερα οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καλλίτση

Στον ανακριτή σήμερα οι δράστες της επίθεσης σε βάρος του Πάνου Καλλίτση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του 11ου τακτικού ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι τρεις δράστες της επίθεσης που είχε δεχθεί πριν από περίπου πέντε μήνες ο γνωστός κομμωτής Πάνος Καλλίτσης.

Οι τρεις κατηγορούμενοι – ανάμεσά τους και ένας 29χρονος αστυνομικός – , αντιμετωπίζουν μετά από ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε, κατά περίπτωση τις εξής κατηγορίες: Απόπειρα ανθρωποκτονία, απόπειρας ληστείας και απλή συνέργεια στα αδικήματα αυτά, κατηγορία που απαγγέλθηκε μόνο στον αστυνομικό.

Η επίθεση σε βάρος του γνωστού κομμωτή είχε λάβει χώρα στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, όταν οι τρεις δράστες – ο αστυνομικός, ένας 42χρονος Έλληνας, έγκλειστος των φυλακών Αγιάς Χανίων, ο οποίος ήταν έξω με άδεια κατά το χρόνο τέλεσης της επίθεσης και ένας 34χρονος υπήκοος Ιράκ – έστησαν ενέδρα έξω από το σπίτι του γνωστού κομμωτή στο Λυκαβηττό.

Όταν εκείνος έφτασε στο γκαράζ μαζί με την σύζυγο του οι δράστες τον πυροβόλησαν στο στήθος και το πόδι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζαν ότι ο κομμωτής θα μετέφερε 200.000 ευρώ. Ο Πάνος Καλλίτσης αναγνώρισε τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του αμέσως μετά την προσαγωγή τους στη ΓΑΔΑ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση