HomeΚΡΗΤΗΔικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: «Ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε!»

Δικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: «Ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δολοφονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη κάνει λόγο o δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου φοιτητή.

«Ασκήθηκε ήδη ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο θάνατος του Βαγγέλη οφείλεται σε δολοφονία. Η οικογένεια θεωρεί ότι δεν έδειξε ποτέ σημάδια ότι θα έδινε τέλος στη ζωή του» δήλωσε ο Δημήτρης Μπούκας λίγες ώρες  μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο που δείχνει τα βασανιστήρια σε βάρος του φοιτητή.

giakoumakis2

Υπενθυμίζεται πως το βίντεο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον άτυχο φοιτητή.

Το περιστατικό εκτυλίσσεται στο δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ο 20χρονος είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές και συμπατριώτες του να τον αφήσουν ελεύθερο.

Το βίντεο καταγράφεται από έναν από τα άτομα που του επιτίθενται. Οι νεαροί φωνάζουν και γελούν, ενώ ο Βαγγέλης Γιακουμάκης τους φωνάζει ότι πονά και τους λέει να τον αφήσουν…

Διαφήμιση
Διαφήμιση