HomeΚΡΗΤΗΔιαβούλευση για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης

Διαβούλευση για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβούλευση στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης  (ΣΟΑΠ) και Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) που αφορά το Ηράκλειο ξεκινά η δημοτική αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ηρακλείου:

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της αρχής που πρεσβεύει  και υπηρετεί για την δημοκρατική και συμμετοχική διακυβέρνηση,  ξεκινά μια μακρά διαδικασία διαβούλευσης  στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης  (ΣΟΑΠ) και Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ) που αφορά στην πόλη μας. Προς τούτο οργανώνουμε μια διευρυμένη συνεδρίαση, κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση του πρώτου και τμήματος του δευτέρου σταδίου της σχετικής μελέτης  από την μελετήτρια κα Αναστασία Λαγουδάκη Χωροτάκτη –  Πολεοδόμο, στάδια τα οποία θα περιλαμβάνουν τα Χαρακτηριστικά και την Δυναμική της περιοχής ΣΟΑΠ – ΒΑΑ,  τους Άξονες Στρατηγικής και τον Πίνακα των Δράσεων, όπως έχουν προσδιορισθεί μέχρι σήμερα και προτείνονται από τον Δήμο.

Με αυτή την διαδικασία θα ανοίξει ο διάλογος μαζί σας για επισημάνσεις –  συμπληρώσεις – νέες προτάσεις, ώστε να οριστικοποιηθεί η τελική πρόταση που θα υποβληθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00μ.μ. (πέρας προσέλευσης 17:55μ.μ.)  στην αίθουσα «Μανόλης Καρέλλης»  (πρώην «Ανδρόγεω»).

Σας προσκαλώ να παρευρεθείτε  για να ξεκινήσουμε μαζί ένα εποικοδομητικό διάλογο, προκειμένου καταλήξουμε στην βέλτιστη για την πόλη πρόταση, προς όφελος όλων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση