HomeΚΡΗΤΗΑνάσα δροσιάς με αραιές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Ανάσα δροσιάς με αραιές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία και τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας περιμένουμε σήμερα Παρασκευή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη η μέγιστη θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου), 25 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση και στροφή σε νοτιοδυτικούς στα ανατολικά.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση