HomeCity GuideΣυναυλία με τους STAVENTO από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Συναυλία με τους STAVENTO από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναυλία με τους STAVENTO πραγματοποιεί ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών 26η Ιουνίου, ανοίγοντας την αυλαία των εκδηλώσεων του θεραπευτικού προγράμματος στην Κρήτη.

Με το σύνθημα «Veto στην εξάρτηση» γονείς, μέλη, προσωπικό και εθελοντές του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ θα στείλουν με τον πιο ηχηρό και μουσικό τρόπο, το μήνυμα κατά των εξαρτήσεων την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 7.15 το απόγευμα στο ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Ηρακλείου.

Ο Μιχάλη Κοϋινέλης στηρίζει το έργο του Συλλόγου Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με την αφιλοκερδή συμμετοχή του και στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στις εξαρτήσεις μέσα από τους στίχους «Πόσο ακόμα θα γυρνάς στα στέκια εκείνα που σ’ έχουνε πικράνει ανήσυχό μου αλάνι, πότε θα βρεις λιμάνι τόση ντροπή δε φτάνει, το κόλπο αφού δεν πιάνει σε τούτο το σεργιάνι …».

Η διεξαγωγή της συναυλίας πραγματοποιείται με τις χορηγίες των: Τεχνόπολις, Aegean, Ξενοδοχείο Out of the Blue Capsis Elite Resort, Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, Creta Gas AE, Ταβέρνα Πετούσης, News Café Γενική είσοδος: 8 € Σημεία προπώλησης: Ηράκλειο: ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ, News Café, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Δισκοπωλείο Αεράκης, Οικίσκος ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στην Πλατεία Δασκαλογιάννη Ηρακλείου. Σύντομα θα ανακοινωθούν σημεία πώλησης σε Χανιά και Λασίθι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση