HomeΚΡΗΤΗΟικογενειακή υπόθεση η… καλλιέργεια χασίς – Δείτε τί βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Οικογενειακή υπόθεση η… καλλιέργεια χασίς – Δείτε τί βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οικογενειακή υπόθεση φαίνεται ότι είναι για μία μητέρα και τον γιο της η καλλιέργεια χασίς που εντόπισαν οι διωκτικές αρχές της Κρήτης χθες με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη και των δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μία 73χρονη και ο 41χρονος γιος της είχαν στο σπίτι τους και στην αυλή τους δενδρύλλια χασίς ενώ κατείχαν κι όλα τα… εργαλεία για την καλλιέργειά τους.

XASIS (1)

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν άνδρες της αστυνομίας σταμάτησαν για έλεγχο σε δρόμο του Χερσονήσου τον 41χρονο γιο.

Πάνω του βρήκαν και κατάσχεσαν ένα τσιγαριλίκι με αποτέλεσμα οι αρχές να αποφασίζουν να προχωρήσουν σε έλεγχο στο σπίτι του.

XASIS (2)

Το σπίτι βρισκόταν στην περιοχή της Χερσονήσου με τον 41χρονο να μένει με την 73χρονη γυναίκα όπου από κοινού καλλιεργούσαν χασίς.

Οι αρχές αντίκρισαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 83 εκατοστών, εξοπλισμός για την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (γλάστρες, ανεμιστήρες, λαμπτήρες, μετρητής θερμοκρασίας και υγρασίας), 485 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, 121 ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής, ποσότητα κάνναβης βάρους 32,7 γραμμαρίων,σφαίρες, 4 μαχαίρια, γεμιστήρας πιστολιού κι ένας κάλυκας.

XASIS (3)

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση