HomeΣΠΟΡΣυνάντηση με το Νίκο Νιόπλια θα έχει η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ

Συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια θα έχει η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια θα έχει τις επόμενες μέρες, η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική συνεργασίας και τη νέα περίοδο στην Football league.

Αυτό ανακοινώθηκε μετά την συνεδρίαση της Τετάρτης (1/6), όπου για μια ακόμη φορά, εκφράστηκε απο όλα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ, η επιθυμία να είναι ο Νίκος Νιόπλιας ο προπονητής που θα σχεδιάσει την ομάδα για την επόμενη χρονιά και εκείνος που θα την οδηγήσει όχι μόνο στην Β’ Εθνική, αλλά και στην Σούπερ Λίγκ.

Το θέμα προπονητή, τίθεται πλέον σε προτεραιότητα προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της ομάδας, για τη νέα περίοδο.

Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΟΦΗ, συνεχίζει τις επαφές της, με επιχειρηματίες, που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη νέα διοικητική προσπάθεια του ΟΦΗ και την επόμενη εβδομάδα, ενδέχεται να γίνει μια συνάντηση με τα πόσωπα που έχουν αποδεχθεί να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ανώνυμης εταιρείας που θα συσταθεί, με αφορμή την άνοδο του ΟΦΗ στην Footbal league.

Θέματα που αφορούν την σύσταση της ΠΑΕ και το μετοχικό κεφάλαιο, αποτέλεσαν επίσης σοβαρά ζητήματα της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Στον ΟΦΗ θέλουν να επιταχύνουν τις ενέργειες τους και να μην χάσουν χρόνο για την οργάνωση της ομάδας,ενόψει της νέας χρονιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση