HomeCity GuideΑνοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 7η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Ηράκλειο

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 7η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την 7η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Ηράκλειο. Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές επισημαίνουν:

«Τι είναι για σένα η μουσική;

Η Γιορτή ωριμάζει και εξελίσσεται, ξεφεύγει από τα όρια της διοργάνωσης και δίνει το έναυσμα, την ώθηση και τα κλειδιά σε όλους, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη αυτής.

Κάθε όνειρο θέλει να πραγματοποιηθεί, κάθε στιγμή θέλει να ζήσει, κάθε συναίσθημα να εκδηλωθεί. Να επικοινωνήσουμε και να ζήσουμε έστω και για μια στιγμή τα συναισθήματά μας. Όλοι μαζί! Κάτι που το χρειαζόμαστε άλλωστε τόσο πολύ.

mousiki2

Πώς; Η ερώτηση γνωστή και η απάντηση μια. Μα με την μουσική, πως αλλιώς!

Η μουσική είναι ο ήχος της καρδιάς μας που φτερουγίζει στο άπειρο. Είναι η γλώσσα της ψυχής μας που βρίσκει την σωτηρία της μέσα από αυτή. Είναι οι λέξεις που μας συντονίζουν. Αυτό είναι για μας. Όπως και πολλά άλλα. Όπως και τα πάντα και πάντα.

Είναι μια ερώτηση που δεν μπορεί παρά να έχει μια ειλικρινή απάντηση.

mousiki3

Αλήθεια λοιπόν, τι είναι για σένα η μουσική;

Εάν είσαι μουσικός, είστε γκρουπ μoυσικής, θέλεις να μπεις στους χορηγούς της Ευρωπαικής Γιορτής Μουσικής για το 2016 στο Ηράκλειο ή διαθέτεις κάποιον χώρο / είσαι ιδιοκτήτης καταστηματος αναψυχής στο κέντρο της πόλης και θέλεις να νοιώσεις τη χαρά της συμμετοχής, τότε στείλε μας email μέχρι τις 5 Ιουνίου 2016 στο:

[email protected]

ή στείλε μας μήνυμα στο λογαριασμό facebook (https://www.facebook.com/europeanmusicday.heraklion)

*Η Γιορτή θα πραγματοποιηθεί για 7η χρονιά στο Ηράκλειο μεταξύ 20-21 Ιουνίου 2016».

mousiki5

mousiki4

Διαφήμιση
Διαφήμιση