HomeΣΠΟΡΟ Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου»

Ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ: «Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου, γιατί τα δώσατε όλα για να πετύχουμε το στόχο» ανέφερε ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του ΟΦΗ, στο περιθώριο του αποχαιρετιστήριου δείπνου της ομάδας, τη Δευτέρα το βράδυ (30/5) στο «Κτήμα Αρχοντικό» στη Ροδιά.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μάζεψε όλους του παίκτες σε μια γωνιά και με λόγια καρδιάς τους ευχαρίστησε, για την συνεργασία που είχαν στο διάστημα που εκείνος κάθισε στον πάγκο της ομάδας.

«Μπράβο σε όλους σας. Χωρίς εσάς δεν θα φτάναμε πουθενά. Να χαρείτε την στιγμή και να είστε περήφανοι για αυτά που πετύχατε. Σας ευχαριστώ όλους μεσα απο την καρδιά μου, γιατί δώσατε ότι μπορούσατε. Είχα πραγματικά το καλύτερο γκρούπ» ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ στους ποδοσφαιριστές και συνέχισε «αν αδίκησα κάποιον να ξέρερε ότι δεν έγινε σκόπιμα. Δεν είχα θέμα με κανένα παίκτη. Προσπάθησα να είμαι δίκαιος. Σίγουρα θα έγιναν και λάθη.Φτάσαμε στο στόχο, αυτό είναι το σημαντικό».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ευχήθηκε στους παίκτες καλές διακοπές και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι «να μην ξεχνάτε ότι για να πετύχεις πρέπει να είσαι σε ένα καλό περιβάλλον».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Νίκος Νιόπλιας με τους συνεργάτες του Θανάση Κολιτσιδάκη και Νίκο Κουνδουράκη, τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Παππά και τον μασέρ Λεωνίδα Σακούτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση