HomeΚΟΣΜΟΣΟ Πουλίδο έδωσε μάχη με τους απαγωγείς του για να απελευθερωθεί

Ο Πουλίδο έδωσε μάχη με τους απαγωγείς του για να απελευθερωθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κινηματογραφική ήταν η απελεύθερωση του Άλαν Πουλίδο από τα χέρια των απαγωγέων του στο Μεξικό μετά την απαγωγή του το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως έγινε γνωστό ο Πουλίδο μπόρεσε να ξεφύγει όταν κατάφερε να αφοπλίσει έναν από τους απαγωγείς του και αρπάζοντας του το κινητό του τηλέφωνο να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο Πουλίδο κάποια στιγμή βρέθηκε μόνος του με τρεις από τους απαγωγείς του και δίνοντας μάχη κατάφερε να αρπάξει το όπλο ενός εξ αυτών. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία ζητώντας από τον χειριστή στη άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής να εντοπίσει την κλήση ενώ παράλληλα χτυπώντας τους απαγωγείς του ζητούσε να πουν ξεκάθαρα το δρόμο στον οποίο τον κρατούσαν όμηρο.

Αν και η πόρτα του δωματίου στο οποίο τον κρατούσαν ήταν κλειδωμένη, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατάφερε να βγάλει το κεφάλι του έξω από ένα παράθυρο και να περιγράψει στους αστυνομικούς τι έβλεπε από εκεί που βρισκόταν. Όπως τους είπε βρισκόταν σε ένα διώροφο κτίσμα με δύο αυτοκίνητα παρκαρισμένα απ’ έξω και μια χαρακτηριστική κεραία τηλεόρασης.

Σε ένα από τα επόμενα τηλέφωνα ο Πουλίδο ακούγεται να λέει ότι η αστυνομία ήταν έξω από το σπίτι όπου ήταν όμηρος και να προσπαθεί να ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν μέσα και επιχειρούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Οι αστυνομικοί τότε του είπαν να πυροβολήσει μια φορά προκειμένου οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων να εντοπίσουν το σωστό κτήριο αλλά αυτός τους είπε ότι το όπλο που είχε στα χέρια του δεν ήταν γεμάτο.

Στη συνέχεια και ενώ οι άνδρες της αστυνομίας είχαν ξεκινήσει να πυροβολούν ο Πουλίδο άρχισε να περιγράφει τα ρούχα που φορούσε προκειμένου κατά την έφοδο οι αστυνομικοί να μην τον μπερδέψουν με τους απαγωγείς του.

Ο ίδιος ο 25χρονος ποδοσφαιριστής σε ανάρτησή του στο Twitter το απόγευμα της Δευτέρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που τον βρήκαν και τους φιλάθλους για τις προσευχές τους.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση