HomeΚΡΗΤΗΗ Λαϊκή Συσπείρωση για τα πορίσματα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου

Η Λαϊκή Συσπείρωση για τα πορίσματα του Πολιτιστικού Κέντρου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις εξελίξεις που αφορούν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου αναφέρεται η Λαϊκή Συσπείρωση, η οποία σε ανακοίνωσή της σχολιάζει τα τρία νέα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων για το Πολιτιστικό Κέντρο.

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση, η δημοτική παράταξη του Δήμου Ηρακλείου που πρόσκειται στο ΚΚΕ, τα πορίσματα επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες της για κακοδιαχείριση στο έργο, όσον αφορά στην α’ φάση του.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση, τονίζεται χαρακτηριστικά:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Ηρακλείου, εκτιμά πως  τα 3 νέα πορίσματα των Επιθεωρητών Δημοσίων Έργων για το ΠΣΚΗ, επιβεβαιώνουν τις βάσιμες ανησυχίες που είχαμε για κακοδιαχείριση στην Α΄ Φάση του ΠΣΚΗ. Επειδή η σημερινή Δημοτική Αρχή αρνείται να φέρει σε συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση και λήψη αποφάσεων, ενώ προχωρά ήδη η Β΄ φάση του έργου, θεωρήσαμε επιτακτική ανάγκη να ενημερώσουμε τον λαό για αυτές τις εξελίξεις.

Πολλές φορές η «Λαϊκή Συσπείρωση» και παλιότερα η «Αγωνιστική Κίνηση Δημοτών Ηρακλείου», δημοτικές παρατάξεις που στηρίζονται από το ΚΚΕ, έχουμε καταγγείλει τις Ανώνυμες Εταιρείες του Δήμου Ηρακλείου, όπου έχουμε αρνηθεί να συμμετέχουμε στα ΔΣ. Οι λεγόμενες «δημοτικές επιχειρήσεις», στο όνομα της δήθεν «ευελιξίας» και των «προνομίων» που έχουν οι ΑΕ, διαχειρίζονται σοβαρά θέματα που η εκάστοτε δημοτική αρχή τους παραχωρεί, χωρίς κανένα έλεγχο από το Δημοτικό Συμβούλιο που είναι –υποτίθεται- το κυρίαρχο όργανο. Η περίπτωση του ΠΣΚΗ είναι χαρακτηριστική».

Διαφήμιση
Διαφήμιση