HomeΚΟΣΜΟΣΒρετανία: Νεαρή μητέρα φόρεσε νικάμπ και απήγαγε… τον γιο της!

Βρετανία: Νεαρή μητέρα φόρεσε νικάμπ και απήγαγε… τον γιο της!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια Βρετανίδα, μόλις 21 ετών, είχε περάσει μια ταραχώδη παιδική ηλικία και δύσκολα παιδικά χρόνια ενώ μεγάλωσε με ανάδοχες οικογένειες.

Όταν η ίδια έφερε στον κόσμο πριν 8 μήνες τον εκτός γάμου γιο της, τον ανέλαβαν οι κοινωνικές υπηρεσίες και η νεαρή μητέρα δεν έμεινε ποτέ μόνη με το παιδί της. Κάποια στιγμή η μητέρα, ίσως από απελπισία, αποφάσισε να απαγάγει το παιδί της.

Η 21χρονη, που κατοικεί στο Reading, μια πόλη πολύ κοντά στο Λονδίνο, ξόδεψε

όσα χρήματα είχε για να αγοράσει ένα νικάμπ. Η μητέρα επισκέφθηκε το ίδρυμα όπου βρισκόταν το παιδί της και προφασίστηκε ότι παίζει μαζί του μέχρι να απομακρυνθεί το προσωπικό.

Μόλις, η 21χρονη βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία φόρεσε το νικάμπ, πήρε στην αγκαλιά το παιδί της και τρέχοντας επιβιβάστηκε σε ταξί που την περίμενε έξω από το κτήριο.

Η νεαρή μητέρα μαζί με τον γιο της αναζήτησε καταφύγιο στο σπίτι φίλης της στο ανατολικό Σάσεξ, αλλά δύο μέρες αργότερα η αστυνομία, που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, την εντόπισε.

Η δικαστής επέβαλε στην 21χρονη ποινή φυλάκισης 4 μηνών για απαγωγή ανηλίκου, αλλά καθώς η νεαρή μητέρα είχε ήδη εκτίσει τρεις μήνες στην φυλακή ενώ περίμενε να εκδικαστεί η υπόθεσή της, την άφησε ελεύθερη, αλλά την προειδοποίησε ότι «δεν θέλει να την ξαναδεί στις δικαστικές αίθουσες».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η 21χρονη μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, ήθελε απελπισμένα να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει μια καλή μητέρα, καθώς είχε πληροφορηθεί ότι ο γιος της θα δινόταν για υιοθεσία.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση